caenfrdees
CISTELLA.png

Carta de Serveis

El Consell Comarcal de l'Alt Empordà organitza un nou curs per formar acompanyants del servei de transport escolar. Es realitzarà els dies 13 i 27 de gener i 3 i 10 de febrer de 2020 de 15.45 a 18.45 h, a la mateixa seu de la institució. Es tracta d'un curs de 12 hores lectives i quatre més de pràctiques que capacita per desenvolupar la tasca d’acompanyant al transport escolar, un servei que presta el consell comarcal.

Les places són limitades i el preu d'inscripció és de 100 euros. La inscripció s’haurà de realitzar a la seu del Consell Comarcal (al carrer Nou 48 de Figueres) fins al 9 de gener i cal presentar una fotocòpia del DNI/NIE, una fotografia mida carnet i el comprovant de pagament.

En concret, el transport escolar que gestiona el Consell Comarcal de l'Alt Empordà porta diàriament, aquest curs, entorn d'uns 2.500 alumnes d'arreu de la comarca, corresponents als nivells d’educació infantil, primària i secundària dels diferents centres. En aquests moments hi ha en servei una flota d’uns vehicles que pertanyen a una desena d’empreses de transport. El servei de transport escolar inclou la presència, com a mínim, d’una persona acompanyant que realitzarà tasques de vigilància i control.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús.