MOLLET.png

Carta de Serveis

Des de l’Oficina Comarcal d’Informació al Consumidor, de forma coordinada amb l’Agència Catalana del Consum, es fan públiques un conjunt de recomanacions, adreçades a tots els consumidors en general, a tenir en compte durant la campanya de les festes de Nadal i Reis amb l’objectiu d’afavorir un consum responsable i adquirint productes de proximitat. En aquest sentit es recorda el següent:

• Planifiqueu les vostres compres
- Feu una llista de les compres que s’ajusti al vostre pressupost.
- Compareu els preus i la qualitat dels productes i dels serveis.
- Compreu amb antelació, trobareu millors preus.
- Informeu-vos sobre els possibles canvis i devolucions.

• Tingueu cura de l’entorn:
-Afavoriu el consum de proximitat: consumireu amb més garanties de seguretat i qualitat i reduireu els costos energètics de transport. -Si compreu un arbre de Nadal, busqueu l'etiqueta que garanteix l'origen i la sostenibilitat de la plantació de la qual procedeix.
- Recordeu, a més, que les joguines fetes amb materials renovables (fusta, cartró) tenen, usualment, un impacte ambiental més baix.

• Recicleu:
-Les joguines que no feu servir.
-Els embolcalls de les compres.
-L’avet de Nadal.
-Les piles, o utilitzeu-ne de recarregables.

• Conserveu:
-Les factures o tiquets de compra fins al final de la garantia, els necessitareu si heu de reclamar.
-Els catàlegs i les ofertes comercials fins que hàgiu revisat la compra: són vinculants i podeu exigir-ne el compliment.
-En cas de disconformitat amb el producte, demaneu el full oficial de reclamació a l’empresa o contacteu-hi per un mitjà que en deixi constància (formulari web, telèfon amb número d’incidència, etc.). Si en el termini de 30 dies no heu obtingut resposta, o bé la resposta no és satisfactòria, contacteu amb l’Oficina Comarcal d’Informació al Consumidor de l’Alt Empordà.

 

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.