GARRIGAS.png

Carta de Serveis

El Consell Comarcal de l’Alt Empordà manifesta que no ha impulsat cap cerca de gent que sàpiga cosir per tal de fer mascaretes. Totes les iniciatives que realitzi el Consell Comarcal es reflectiran en el web institucional www.altemporda.org i les Xarxes Socials: @ccaltemporda a twitter i https://www.facebook.com/ccaltemporda/ .

L’atenció telefònica general es realitza de nou del matí a dues del migdia al telèfon 972503088 i a la seu electrònica www.altemporda.cat. L’atenció telefònica de Serveis Socials es fa en el mateix horari que la informació general als telèfons 972522000 i el 972677050 i al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. .

També es posa a disposició de les persones en situació de vulnerabilitat un servei d’atenció psicològica. Les demandes es canalitzen a través del telèfon 659 68 30 70 i el correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. .

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.