PALAUDE.png

Carta de Serveis

El Consell Comarcal de l’Alt Empordà ha rebut una nova tramesa de mascaretes de l’Associació Catalana de Municipis (ACM). En aquesta remesa l’entitat ha proporcionat mascaretes per als municipis d’entre 1.000 i 5.999 habitants. El llistat que ha realitzat l’ACM inclou catorze municipis altempordanesos associats que ja han rebut entre 15 i 40 unitats, depenent del nombre d’habitants.

El primer enviament de l’ACM que va rebre el consell comarcal va constar de 515 unitats que es van repartir als municipis de menys de mil habitants, mentre que la resta va rebre la comanda directament. Aquesta vegada, el consell ha fet arribar un total de 365 mascaretes. Per tal de reduir els desplaçaments necessaris, el consell comarcal ha recollit el material que ha subministrat als ajuntaments seguint les indicacions de l’ACM.

L’equipament proporcionat està fabricat amb el teixit que s’utilitza per a la confecció de bates de quiròfan.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.