AVINYONET.png

Carta de Serveis

El Consell Comarcal de l’Alt Empordà s’ha reunit amb la Cambra de Comerç de Girona per treballar conjuntament per evitar el tancament d’empreses en el marc de la iniciativa #QueCapEmpresaTanqui, que assessora els empresaris per buscar alternatives i evitar tancaments. La iniciativa compartida pel conjunt de cambres catalanes també té com a objectiu impulsar i alinear al territori les accions de suport al teixit productiu davant els efectes de la COVID-19.

La trobada produïda per videoconferència ha servit per adquirir el compromís d’intensificar el diàleg per coordinar totes les accions que es facin en favor del teixit empresarial.

Segons explica la Cambra de Comerç, el paquet de mesures del programa #QueCapEmpresaTanqui inclou una resposta qualificada i personalitzada a les inquietuds de les empreses en els temes més crítics, entre els quals destaquen els problemes de liquiditat, de gestió del personal, de seguretat sanitària, de posicionament de mercat o d’adaptació a noves normatives, entre altres.

 

Més informació: https://www.cambragirona.cat/la-cambra-i-els-consells-comarcals-treballaran-conjuntament-per-evitar-el-tancament-dempreses/

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (PROGRAMES.pdf)PROGRAMES.pdf[ ]822 kB
Descarregar aquest arxiu (QCET.pdf)QCET.pdf[ ]548 kB

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.