caenfrdees
DARNIUS.png

Carta de Serveis

L’Equip d’Inclusió i Atenció a la Comunitat ha elaborat un mapa amb les accions solidàries que han sorgit als municipis de la comarca davant la situació d’emergència provocada per la Covid-19. El recurs es va posar en marxa amb l’inici de l’estat d’alarma i s’actualitza amb les dades que proporcionen les administracions, entitats i ciutadania. Amb aquestes dades, l’àrea de Benestar Social pot resoldre de manera directa les mancances amb les quals es troben els seus usuaris i dimensionar millor les necessitats socials a cada municipi per tal de donar resposta a les necessitats de la població més vulnerable davant l'emergència creada per la Covid-19.

En total s’han identificat més de 180 iniciatives arreu de l’Alt Empordà, impulsades per diferents agents: ajuntaments, entitats, ciutadania i consell comarcal. Les accions són diverses i es poden cercar per diferents categories però totes elles tenen un objectiu compartit: facilitar la cura dels veïns i veïnes i garantir el seu benestar.

Aquest mapa d’accions solidàries posa en relleu la mobilització dels habitants de la comarca. El recurs es pot consultar en línia i s’actualitza permanentment. Qualsevol administració, entitat o persona que trobi a faltar una acció la pot comunicar al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. per incorporar-la.

Aquest mapa forma part del projecte Solivid​, impulsat per l’Institut de Govern i Polítiques Públiques-UAB, l’Institut d’Estudis Regionals i Metropolitans de Barcelona i el grup de recerca Energia, territori i societat de la UAB, mitjançant el qual s’han posat en relació observatoris i equips de recerca, entitats i persones d’arreu del món per crear un mapa col·laboratiu i un banc de recursos en línia sobre les iniciatives solidàries davant la crisi de la COVID-19.

Mapa d’accions solidàries:
http://inclusioaltemporda.cat/portal/mapa-daccions-solidaries-pel-covid-19-a-lalt-emporda/

Projecte Solivid
https://www.solivid.org/

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús.