ALBANYA.png

Carta de Serveis

La Generalitat de Catalunya ha fet ampliació de l’addenda al contracte programa que té el Departament de Treball, Afers Socials i famílies amb el Consell Comarcal de l’Alt Empordà. La nova mesura fa referència als ajuts d’urgència social per a l’alimentació de la infància a l’estiu.

Aquesta mesura donarà continuïtat a l’ajuda per a l’alimentació d’aquells infants que estaven becats amb l’ajuda de menjador escolar, que es va posar en marxa durant la interrupció provocada per la Covid-19. Altrament també articula una nova ajuda per a aquelles famílies que essent ja beneficiàries d’ajudes socials (d’urgència, banc dels aliments...) necessiten més suport en l’alimentació infantil per un agreujament de la seva situació de vulnerabilitat i per trobar-se en risc de pobresa.

Així doncs, l’encàrrec capacita als ens locals per detectar famílies que es puguin trobar en aquesta situació de vulnerabilitat i proporcionar l’ajuda pels mitjans que considerin més adequats, siguin xecs, targetes moneder o vals de descompte. El text procura que aquesta mesura s’apliqui fins, com a mínim, l’obertura de les escoles o la derivació a altres serveis i recursos dirigits a infants i adolescents que puguin proporcionar àpats saludables i equilibrats tals com activitats en l’àmbit del lleure educatiu o recursos especialitats en l’àmbit de l’atenció a la infància en risc.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.