CABANES.png

Carta de Serveis

El Consell Comarcal de l'Alt Empordà i els ajuntaments de Castelló d’Empúries, L’Escala, Figueres, La Jonquera, Llançà i Roses, juntament amb les associacions de comerç de la comarca, preparen una campanya de dinamització comercial per donar suport als comerços i empreses productores en difondre els seus productes i serveis, en un context de crisi com el que ha provocat l'alerta sanitària de la Covid-19. «L'Empordà als aparadors» començarà l'octubre de 2020, després de la temporada d'estiu, i posarà el focus a l’experiència de compra dins les botigues, amb la col·locació de productes de proximitat en espais on no seria habitual veure’ls i amb l’organització d’activitats complementàries.

 

Els productors i comerços participants faran un intercanvi: els establiments exhibiran al seu aparador el producte elaborat a l’Empordà, mentre que les empreses productores tindran la possibilitat d’organitzar activitats com tastos o demostracions.  

 

La campanya està en un període de recepció d’inscripcions. Els productors i botiguers poden demanar informació i inscriure’s als correus electrònics: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Poden participar d’aquesta proposta tots els botiguers amb local a peu de carrer de l’Alt Empordà i els artesans de l’Alt i el Baix Empordà.

Aquest treball conjunt s’està coordinant des de la Taula Comarcal de Comerç, a la qual hi participen tècnics, regidors de les administracions participants de la comarca i representants d’associacions del comerç de l’Alt Empordà.

Més informació a: https://www.altemporda.org/portal/promocio-economica/comerc/promocio

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.