CAPMANY.png

Carta de Serveis

El Consell Comarcal de l’Alt Empordà dona, aquest divendres 20 de novembre, el tret de sortida de la campanya Empordà als Aparadors, una iniciativa de dinamització comercial per donar suport als comerciants i als productors de la comarca en el context de la crisi econòmica generada per la pandèmia de la Covid.

Una setantena de comerços de sis municipis (Figueres, Roses, Castelló d’Empúries, La Jonquera, l’Escala i Llançà) exposen fins al 20 de desembre, a banda del gènere que habitualment venen, productes gastro-alimentaris o artesanals procedents d’una trentena d’elaboradors de l’Alt Empordà i del Baix Empordà. A més, els comerços també han instal·lat a l’aparador un vinil que mostra l’eslògan de la campanya (l’Empordà als aparadors) amb la imatge d’un reconegut espai patrimonial de la comarca del qual no es diu ni què és ni a on està.

La presidenta del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, Sònia Martínez, explica que “aquesta campanya arriba per donar una alenada d’aire fresc als comerços de la nostra comarca”. “Ajuntaments i associacions de comerciants s’han bolcat per, tots junts, tirar endavant aquest petit projecte que vol fer grans coses”.

Amb aquesta combinació de comerciants, productors i patrimoni en un sol espai, es convida als visitants d’aquestes botigues a participar en el següent concurs: s'ha de fer una foto amb el mòbil davant de l’aparador on es vegi el vinil i l'espai patrimonial que apareix. Aquesta foto cal penjar-la a Instagram dient quin és aquest espai patrimonial i a quin municipi es troba. I també cal afegir els hashtags #empordaaparadors , #josocemporda i etiquetar el compte @emporda.aparadors, que s’ha creat a instagram i facebook per donar visibilitat a la campanya.

Entre els que encertin la resposta se sortejaran sis lots de productes cedits pels botiguers i elaboradors participants.

Aquesta iniciativa està organitzada pel Consell Comarcal de l’Alt Empordà amb els ajuntaments de Castelló d’Empúries, l’Escala, Figueres, la Jonquera, Llançà i Roses, i la col·laboració de 10 associacions de la comarca: Associació de Comerciants i Empresaris de Castelló d’Empúries, Unió de Botiguers i Empresaris de l’Escala, Comerç Figueres Associació, Associació de Comerç Jonquera-Centre, Associació de Comerciants de la Zona Nord de la Jonquera, Associació de Comerciants Els Límits-El Portús, Associació de Comerciants de Llançà, Associació d’Empresaris Roses-Cap de Creus, l’Associació Empordà Turisme i DO Empordà.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.