DARNIUS.png

Carta de Serveis

Aquest divendres 26 de març s'ha realitzat una nova edició de la Taula de Formació i Ocupació Juvenil que impulsa l'Oficina Jove i que fa 14 anys que es realitza. La trobada s’ha realitzat en línia i han participat gairebé unes cinquanta persones, tots relacionats d'una manera o l'altra amb el jovent (educadors socials, tècnics de joventut, dinamitzadors o inseridors laborals).

La Taula ha comptat amb dues parts, una enfocada a la reflexió en la qual ha posat en el centre la importància de la gestió del canvi i una segona part on s’han exposat dues experiències vinculades a la Formació i a l’Ocupació dels joves, una de caràcter més formatiu i competencial, i l’altre més ocupacional.

La taula vol fer front a la realitat que viu el jovent de la comarca; les dades de l'atur juvenil i les del fracàs i abandonament prematur de l'escola encoratgen a seguir convocant aquest tipus de jornades amb l'objectiu de millorar la formació i l'ocupació juvenil tot creant itineraris de transició entre el món educatiu i el treball.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.