ESPOLLA.png

Carta de Serveis

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya ha obert la convocatòria per a la concessió de les Subvencions per al pagament del lloguer. Es tracta de subvencions per al pagament del lloguer, en règim de concurrència competitiva, per facilitar l’accés i permanència en un habitatge en règim de lloguer a sectors de la població en risc d’exclusió social.

El termini de presentació de sol·licituds es va iniciar el 27 d'abril i finalitza el dia 4 de juny de 2021.

Tot i que els sol·licitants poden fer la sol·licitud presencialment, la sol·licitud es pot fer de manera telemàtica:

https://www.altemporda.org/portal/oficina-dhabitatge/subvencions-per-al-pagament-del-lloguer

 

S’hi poden acollir aquelles persones físiques amb residència legal a Catalunya que siguin titulars d’un contracte de lloguer de l’habitatge que constitueixi el seu domicili habitual i que compleixin els requisits establerts a les bases reguladores de la convocatòria de subvenció.

Caldrà tenir ingressos suficients per fer front al pagament del lloguer i que aquests no sobrepassin els límits establerts a les bases. L’import de la subvenció serà del 20%, 30% o 40% de l’import del lloguer anual, en funció de la renda de lloguer i els ingressos de la unitat de convivència.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.