GARRIGAS.png

Carta de Serveis

L'Agència Comarcal de l'Energia i Clima celebra la Setmana Europea de l'Energia Sostenible del 25 al 29 d'octubre amb l’objectiu de conscienciar la societat amb actuacions i activitats al voltant de l’eficiència energètica, les energies renovables i el paper clau de la ciutadania en la transició energètica.

En un context d’emergència climàtica i en el marc de la crisi sanitària mundial, és més necessari que mai avançar amb determinació en la transició energètica cap a un nou model energètic net, sostenible, descarbonitzat, distribuït i democràtic. Ara, les persones tenen la clau per capgirar la situació a través de la participació i la implicació en la gestió de l’energia que utilitzem en el nostre dia a dia.

En aquest sentit, dins de la campanya "enxampats" i en el marc de la Setmana Europea de l’Energia Sostenible, el consell comarcal presenta una càpsula de vídeo per conscienciar la ciutadania sobre l'estalvi energètic. Aquest vídeo es pot veure al YouTube de l'àrea de medi ambient del Consell Comarcal de l'Alt Empordà.

El clip audiovisual planteja quatre accions senzilles del nostre dia a dia que ens faran més sostenibles. El personatge d’aquest vídeo d’un minut i mig es deixa els llums encesos, malgasta aigua o deixa aparells en standby. Tot seguit, el protagonista desfà totes les accions.

El vídeo es pot veure en el següent enllaç:
https://www.youtube.com/watch?v=O-B6p6MjkhQ

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.