BASCARA.png

Carta de Serveis

L'Oficina Jove de l'Alt Empordà ha portat a terme un any més el Servei d'Acompanyament a la tramitació de beques d'estudis postobligatoris (universitaris i no universitaris) del Ministeri i de la Generalitat de Catalunya. Aquest servei està pensat per a donar acompanyament a tots els estudiants de la comarca que necessiten ajuda a l’hora de tramitar la sol·licitud.

Aquest any, els tràmits s'han pogut realitzar fins al 30 de setembre per a beques no universitàries, i per a estudis universitaris fins al 14 d’octubre, i s'han portat a terme prop de 100 atencions.

Aquest servei s'ha implantat com a resposta a moltes dificultats econòmiques ocasionades durant la pandèmia de la Covid-19, i molts joves venien derivats dels instituts, del Servei de Treball Jove, o bé de les famílies que havien conegut el recurs a través de xarxes socials.

S'ha valorat molt positivament el servei realitzat, i es pretén continuar-lo de cara a l'any vinent.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.