AVINYONET.png

Carta de Serveis

L'Agència de l'Habitatge de Catalunya ha posat en marxa una línia d'ajuts per al pagament del lloguer per a persones grans. A l'Alt Empordà totes les peticions se centralitzen a través de l'Oficina d'Habitatge comarcal que dona servei als 68 municipis altempordanesos. Aquestes subvencions ja es poden demanar presencialment o telemàticament i el termini restarà obert fins al 29 d'abril de 2022.

Aquests ajuts van destinats a titulars d'un contracte de lloguer que tinguin 65 anys o més (persones nascudes el 1957) i tenen un import màxim de 2.400 euros anuals depenent de les circumstàncies que acrediti el sol·licitant. Entre els requisits de les bases publicades per la Generalitat hi ha el de no pagar un lloguer mensual superior a 550 euros, en el cas dels lloguers a la demarcació de Girona (900 euros amb barem de mobilitat favorable reconeguda). Ha de correspondre al lloguer de l'habitatge habitual i aquest s'ha de pagar a través del banc o de l’administrador de finques.

Tota la informació està disponible al web: https://www.altemporda.org/portal/oficina-dhabitatge/ajudes-per-persones-grans-65anys i, tot i que és preferible la sol·licitud electrònica, es pot demanar cita a l'Oficina d'Habitatge per l'atenció presencial.

Demanar l'ajut no és garantia que la Generalitat el concedeixi, per això és important verificar que la sol·licitud incorpora tota la documentació acreditativa. Posteriorment a la presentació de la sol·licitud els requeriments s'enviaran via missatge de text al telèfon facilitat i s'haurà de presentar en un termini màxim de deu dies.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.