AVINYONET.png

Carta de Serveis

El ple del darrer mes de febrer ha fet efectiva l鈥檃djudicaci贸 de les obres de la segona fase del Centre de Tractament de Residus situat a Pedret i Marz脿. Despr茅s d鈥檃cumular molts retards, s鈥檋a resolt el proc茅s de licitaci贸. Les obres les realitzar脿 una Uni贸 Temporal d鈥橢mpreses formada per Contratas Vilor SL i Can Pipa SL per un valor de m茅s de 4 MEUR.

Aquestes obres executaran una part d鈥檌nstal路lacions comuna amb el nou Centre d鈥橝collida d鈥橝nimals, aix铆 doncs, amb aquesta adjudicaci贸 aprovada s鈥檈ngegar脿 el proc茅s de licitaci贸 d鈥檃quest centre. Amb l鈥檃mpliaci贸 del CTR es far脿 una planta de desballestament de voluminosos, una deixalleria comarcal i el triangle; un edifici de 750 metres quadrats que a banda de contenir totes les depend猫ncies administratives ser脿 l鈥檈picentre de tota l鈥檃cci贸 educativa del centre.

En total es van presentar tres empreses amb el comprom铆s d鈥檈xecutar l鈥檕bra en 16 mesos, que es dirigiran des de l鈥櫭爎ea de serveis t猫cnics del mateix consell comarcal.

 

Oratori Sant Pius V de Cadaqu茅s

El darrer ple tamb茅 ha aprovat, per unanimitat, l鈥橭ratori de Sant Pius V de Cadaqu茅s com a B茅 Cultural d鈥橧nter猫s Local (BCIL). Segons la Llei de Patrimoni Cultural Catal脿 茅s compet猫ncia dels consells comarcals declarar els BCIL els b茅ns de municipis de menys de 5.000 habitants.

L'oratori es constru铆 amb posterioritat a la canonitzaci贸 de Pius V l鈥檃ny 1712. Fou el papa que patrocin脿 la coalici贸 i la formaci贸 de l'esquadra aliada que venc茅 els turcs a Lepant (1571). La vict貌ria cristiana supos脿 la fi de l'hegemonia turca a la Mediterr脿nia. Aix铆, no 茅s d'estranyar la devoci贸 que li reteren els cadaquesencs, tan castigats per la pirateria.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies t猫cniques i anal铆tiques (pr貌pies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o b茅 rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a m茅s informaci贸 pot consultar la Pol铆tica de Cookies.