GARRIGUELLA.png

Carta de Serveis

L’Àrea de Medi Ambient del Consell Comarcal de l’Alt Empordà impulsa una formació online sobre la gestió de residus a l’empresa. La sessió es farà el divendres 18 de març de les 10 del matí a les 12.30h. La xerrada anirà a càrrec del tècnic de l’àrea de medi ambient Marc Portella i Diana Pla, que exposarà l’experiència del càmping L’Àmfora de Sant Pere Pescador.

Els residus generats per les activitats econòmiques i que són assimilables a la recollida selectiva municipal (paper-cartró, envasos de vidre, envasos lleugers i orgànica), representen fins al 37% del total dels residus generats en un municipi.

La normativa vigent en matèria de residus obliga a tots els establiments a separar i reciclar els seus residus, suportar les despeses de gestió, mantenir els residus en bones condicions i tenir a disposició de l'Administració els documents que acreditin que s'ha gestionat correctament els residus. En aquesta formació s’explicaran els principis de la gestió dels residus i quines solucions els pot oferir el Consell Comarcal.

La formació està oberta a empreses de tota la comarca i sectors diversos, tinguin o no una certificació ambiental. Per participar de la sessió cal inscripció prèvia a l’enllaç https://acortar.link/Iw99S6 .

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.