ORDIS.png

Carta de Serveis

Enguany s’està duent a terme una nova edició del Projecte TIC-TAC a Sant Pere Pescador, una iniciativa de dinamització comunitària i formació TIC al municipi. Aquesta acció ha estat dinamitzada pels professionals d’acció comunitària, d’acollida i la mediadora intercultural de l’Equip d’Inclusió i Atenció a la Comunitat del Consell Comarcal.

En aquesta nova edició s’ha engegat una via de col·laboració amb l’Institut Cendrassos de Figueres i, concretament, s’ha treballat conjuntament amb l’alumnat i professorat del cicle superior de Desenvolupament d’Aplicacions Web (DAW). Aquesta col·laboració ha permès dissenyar i desenvolupar un portal web que aglutina el procediment dels diversos tràmits i gestions que els i les participants del TIC-TAC han treballat durant les sessions formatives. A més, en aquest web s’hi ha contemplat un espai participatiu on els visitants podran fer comentaris i solucionar dubtes de forma col·laborativa.

L’aplicació web, desenvolupada per l’alumnat del cicle superior de Desenvolupament d’Aplicacions Web de l'Institut Cendrassos de Figueres, s’ha presentat al concurs Wapps.cat, en què participen diversos projectes d’aplicacions en català.

El projecte, que es troba en fase de desenvolupament final per part de l’alumnat, serà una realitat i estarà disponible durant els propers mesos amb el propòsit que esdevingui una guia de referència per a la ciutadania a l’hora de realitzar tràmits i gestions on-line.

El Projecte comunitari d’alfabetització digital és una iniciativa impulsada per l’Equip d’Inclusió i Atenció a la Comunitat del Consell Comarcal, que compta amb el suport econòmic del Programa Benestar i Comunitat de Dipsalut.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.