ELFAR.png

Carta de Serveis

El Consell Comarcal de l鈥橝lt Empord脿 va organitzar, del 7 al 10 de mar莽, un famtrip per a l鈥檕perador Allibert Trekking, una ag猫ncia especialitzada en senderisme i cicloturisme en el mercat franc猫s. El primer contacte amb l鈥檈mpresa es va fer al Salon du Randonneru a Li贸, el mar莽 de 2019, per貌 degut a la pand猫mia no s鈥檋a pogut concretar la visita fins ara.

Des del primer contacte amb aquesta empresa operadora el Consell Comarcal va treballar en una proposta de rutes, visites, documentaci贸 i tracks que s鈥檃dapt茅s a la demanda de l鈥檈mpresa i que facilit茅s l鈥檈laboraci贸 del producte que Allibert Trekking, finalment oferir脿 als seus clients.

Aix铆 doncs, els representants de l鈥檈mpresa van gaudir d鈥檜n famtrip que va comen莽ar a Cotlliure i va acabar, quatre dies despr茅s, a Figueres. Van poder fer de primera m脿 tot un seguit de rutes ciclabes que els van portar a Banyuls, Llan莽脿, Cadaqu茅s i Figueres. A cada lloc se鈥檒s va oferir tot un seguit d鈥檃ctivitats complement脿ries que van posar en valor les fortaleses de la comarca, tamb茅 com a destinaci贸 pels amants de la bicicleta i l鈥檈sport.

El consell comarcal va organitzar aquesta activitat amb la col路laboraci贸 de les 脿rees de turisme del Departament Pirineus Orientals, els ajuntaments de Figueres i Llan莽脿 i l鈥檃ssociaci贸 Empord脿 Turisme.

 

Formaci贸

Aquestes accions i nous productes ciclotur铆stics s贸n fruit de les activitats de dinamitzaci贸 que el consell comarcal ha realitzat amb la resta de socis del projecte. Aix铆 doncs, el darrer trimestre del 2021 es va realitzar una formaci贸 destinada a allotjaments, restauraci贸, ag猫ncies de viatge receptives, oficines de turisme, t猫cnics i empreses de transport, perqu猫 veiessin les noves demandes i tend猫ncies del cicloturisme.

El curs de quatre jornades es va fer per facilitar a les empreses la creaci贸 de nous productes ciclotur铆stics i com arribar a nous p煤blics, com s鈥檋a fet amb el darrer famtrip. Van participar 25 persones provinents d鈥檈mpreses privades de diferents tipologies

 

BICITRANSCAT

El projecte BICITRANSCAT t茅 com a objectiu unir les principals destinacions tur铆stiques de Girona i els Pirineus Orientals a trav茅s d鈥檜n eix ciclable interconnectat a diferents maneres el transport p煤blic, afavorint aix铆 la mobilitat sostenible i permetent una variant costanera a l鈥檃ctual ruta Pirinnexus i que suposa una alternativa a les carreteres sovint saturades els mesos estivals. El Pla de treball del projecte preveu la realitzaci贸 de FamTrips per tal de donar a con猫ixer la ruta BICITRANSCAT a ag猫ncies de turisme nacional i internacional, aquest mes de mar莽 s'ha organitzat el segon i se'n preveu realitzar un mes abans no finalitzi el projecte el maig del 2022.

El projecte BICITRANSCAT ha estat cofinan莽at en un 65 % pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) a trav茅s d'Interreg V-A Espanya, Fran莽a, Andorra (POCTEFA 2014-2020). L'objectiu de POCTEFA 茅s el de refor莽ar la integraci贸 econ貌mica i social de la zona fronterera Espanya-Fran莽a-Andorra. L'ajuda se centra en el desenvolupament d'activitats econ貌miques, socials i mediambientals transfrontereres, a trav茅s d'estrat猫gies conjuntes a favor del desenvolupament territorial sostenible.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies t猫cniques i anal铆tiques (pr貌pies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o b茅 rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a m茅s informaci贸 pot consultar la Pol铆tica de Cookies.