GARRIGUELLA.png

Carta de Serveis

El Consell Comarcal de l鈥橝lt Empord脿 ha aprovat definitivament el nou pla LGBTIQ+. T茅 com a objectiu estrat猫gic establir un marc general d鈥檃ctuaci贸 i orientaci贸 per desenvolupar pol铆tiques LGBTIQ+ a la comarca. El pla, que pret茅n que estigui vigent fins a l鈥檃ny 2025, est脿 pensat tamb茅 perqu猫 els ajuntaments de la comarca s鈥檋i puguin adherir. Els tres eixos estrat猫gics de treball en el qual s鈥檈mmarca s贸n:


鈥 Incorporar la perspectiva LGBTIQ+ en les diferents 脿rees del Consell Comarcal de l鈥橝lt Empord脿 i dels municipis que s鈥檃dhereixin al pla.
鈥 Combatre la discriminaci贸 per ra贸 d鈥檕rientaci贸 sexual i identitat de g猫nere.
鈥 Fomentar la visibilitat del col路lectiu LGBTIQ+.


La redacci贸 del pla es va posar en marxa l鈥檕ctubre del 2017 per la Comissi贸 SAI Alt Empord脿, un espai col路laboratiu gestionat per l鈥橢quip d鈥橧nclusi贸 i Atenci贸 a la Comunitat de l鈥櫭rea de Benestar del Consell Comarcal. Aquesta comissi贸 pret茅n incidir en la reflexi贸 sobre l鈥檃companyament institucional a les persones LGBTIQ+, repensant la mirada, els models d鈥檌ntervenci贸, les creences i estereotips en espais que poden esdevenir hostils.


Per dur a terme les 37 accions que contempla aquest Pla LGBTIQ+ 茅s important que els agents p煤blics (municipis i diferents serveis), el tercer sector i els agents privats treballin en xarxa, de manera coordinada, i fent efectius i operatius espais de treball creats amb aquesta finalitat.


El nou pla, que fins ara estava en exposici贸 p煤blica, ha passat a ser definitiu aquest mes de juliol al no haver-se presentat cap esmena. El poden consultar a l鈥檃partat 鈥淧lans Institucionals鈥 a la web del Consell Comarcal de l鈥橝lt Empord脿.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies t猫cniques i anal铆tiques (pr貌pies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o b茅 rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a m茅s informaci贸 pot consultar la Pol铆tica de Cookies.