CAPMANY.png

Carta de Serveis

El Consell Comarcal de l’Alt Empordà ha decidit implantar 1512 panells solars al Centre de Tractament de Residus (CTR) i a l’abocador, situats ambdós a Pedret i Marzà. En concret s’instal·laran 1080 panells pel consum del CTR, i 432 pel de l’abocador, ocupant una superfície total de 3863 m2. Tot plegat es finançarà parcialment amb una subvenció rebuda pels fons europeus Next Generation, que ascendeix a 559.097€.
La potència instal·lada en aquests autoconsums solars fotovoltaics serà de 600kW, amb una producció aproximada de 1000MWh/h, el que equivaldria al consum d’uns 250 habitatges. Amb aquesta actuació es preveu un estalvi d’aproximadament un 30% del consum final d’energia de les dues plantes de tractament i disposició de residus de la comarca. Cal destacar també que l’espai que ocuparan els panells corresponen a l’abocador clausurat i, per tant, no ocuparà sòl útil.
Aquesta intervenció té un cost total de 789.112€. Amb la subvenció rebuda, però, el projecte estarà un 70% finançat. La diferència de l’import ja està prevista en el pressupost del Consell Comarcal per l’exercici del 2023.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.