ELPORT.png

Carta de Serveis

El Consell Comarcal de l’Alt Empordà ha acordat redactar, revisar o actualitzar els plans d’accessibilitat d’edificis públics d’aquells municipis de la comarca de menys de 20.000 habitants que així ho sol·licitin, incorporant un arquitecte a l’Àrea de Serveis Tècnics per dur-ho a terme.
Tot plegat té la finalitat de millorar la qualitat de vida de les persones amb diversitat funcional o amb dificultat d’interacció amb l’entorn. Un objectiu que també s’emmarca en el compliment de l’article 48.1 de l’Estatut de Catalunya, en què afirma que els poders públics han de promoure polítiques que garanteixin l’accessibilitat per a les persones amb mobilitat reduïda.
Aquesta és una actuació més en les que el Consell Comarcal es posa a disposició dels municipis petits de la comarca per dur a terme iniciatives que la seva estructura i/o capacitat econòmica no els hi permet dur a terme.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.