ORDIS.png

Carta de Serveis

El Consell Comarcal de l’Alt Empordà, a través de l’Àrea de Cultura i Ensenyament, assumirà el transport dels alumnes i professors dels instituts públics de la comarca que vagin al Saló dels Oficis, ubicat al Castell de Sant Ferran de Figueres. En total, s’han contractat 23 autobusos i es transportaran 1147 alumnes i professors al llarg dels 3 dies que dura l’esdeveniment, que provindran de La Jonquera, Roses, Cadaqués, Llançà, Peralada, L’Escala, Castelló d’Empúries i Empuriabrava.


La consellera d’Ensenyament, Júlia Gil, valora molt positivament “la importància d’assumir el transport, ja que afavorim l’acostament dels alumnes al món laboral en aquest espai que els pot ajudar a resoldre els dubtes que puguin tenir en relació amb els seus projectes de futur”.


El Saló dels Oficis, que se celebrarà els dies 21, 22 i 23 de març, té la finalitat de promoure i donar a conèixer els oficis i la Formació Professional de la comarca a tots aquells alumnes que es troben en situació d’haver d’orientar el seu futur vocacional i professional.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.