BASCARA.png

Carta de Serveis

Carlota Albanell guanya el Premi Emprenedor de l’Alt Empordà 2023 amb Pictolex, un projecte que neix per simplificar i fer més visual el dret perquè tothom pugui entendre qualsevol text jurídic. Per aconseguir-ho, es fa ús de la metodologia de disseny legal, posant a les persones al centre de la comunicació legal. El premi: un diploma, una estatueta, 3.000 euros en metàl·lic i 1.500 euros de publicitat al Setmanari de l’Alt Empordà, del mitjà mencionat, Marc Verdaguer.
El segon premi ha estat pel projecte QIPLANT B3 de Yolanda Márquez i el seu equip. Aquest projecte té per objectiu produir, transformar i comercialitzar productes alimentaris amb principis actius terapèutics que provenen de vegetals i subproductes alimentaris. El premi consisteix en un diploma, una estatueta i 1.500 euros en metàl·lic.
En la categoria d’Innovació s’ha premiat l’empresa Lladruc, de Roser Feliu, que ofereix teràpies assistides amb animals i que ha treballat conjuntament amb el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya per a detectar plagues del paràsit Bernat marbrejat; el Premi d’Innovació Turística ha estat per l’empresa Barba Brava, un operador que comercialitza productes de consum a embarcacions amb vaixells que funcionen amb energia solar; i el Premi a Jove Empresari/a s’ha entregat al grup de música i d’animació infantil, El Pot Petit, en reconeixement a la seva trajectòria professional i el seu esperit innovador.
En el cas dels instituts de la comarca, en la categoria d’ESO, s’ha premiat el projecte Nathair, de Clàudia Frutos, Martina Mata, Maria Pujol i Carla Segura, que aposten per la fabricació de perruques de cabell natural a un preu assequible per combatre l’estigma social que tenen associat; i en la categoria de Cicles Formatius i Batxillerat, el guanyador ha estat el projecte Figucleta de Carla Cardona i Montse Torres, que aposten per un servei de lloguer de bicicletes i patinets a Figueres.
Els Premis Emprenedors Alt Empordà 2023 són una iniciativa dels ajuntaments de Figueres, Roses i Castelló d’Empúries, el Consell Comarcal de l’Alt Empordà, el Setmanari de l’Alt Empordà, el Fòrum Imagina, l’Associació d’Empresaris i Emprenedors de Girona i compten amb el suport de la Diputació de Girona i el Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.