PALAUDE.png

Carta de Serveis

El curs de premonitors «Soc pre» organitzat pel municipis dels Aspres; Cantallops, Capmany, Espolla i Sant Climent Sescebes amb el suport de l’àrea de joventut del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, va tenir lloc del 26 al 28 de juny i van participar-hi una vintena de joves d'edats compreses entre 14 i 16 anys.
Aquesta formació d’iniciació en el lleure, que ha estat realitzada per l’empresa Anncon Lleure i Oci S.L. amb el suport de l'Àrea de Joventut del Consell Comarcal de l'Alt Empordà, ha pogut preparar als joves per a intervenir de manera educativa en activitats de lleure infantil.
L’objectiu principal del curs ha estat apropar el món del lleure als i les joves perquè coneguin amb més profunditat l’estructura d’activitats tan importants en el lleure com l’acampada o la ruta, i oferir-los eines de treball d’expressió oral i corporal com: danses, cançons, jocs i diferents dinàmiques i tallers.
Durant aquests tres dies han realitzat diferents activitats en els diferents municipis que formen els Aspres. La trobada del primer dia va tenir lloc a Cantallops, on es va fer la presentació de l’equip de monitors i un primer taller per a conèixer les competències bàsiques d’un premonitor. Abans de dinar es varen desplaçar a la Casa de Colònies els Estanys i al municipi de Capmany, on varen fer diferents sessions de jocs d’interior i exterior i el taller d’ introducció als primers Auxilis bàsics. L’endemà dimarts al matí l’activitat es va traslladar a Espolla, on varen continuar els tallers formatius i una mica de temps lliure a la piscina. A la tarda es va iniciar la ruta al terreny d’acampada dels Vilars, on han pogut aprendre a organitzar un campament i un joc de nit. El final del curs va arribar el dimecres a Sant Climent Sescebes amb l’organització d’una gimcana pel municipi, dinar a la Font Pudosa i la cloenda amb l’entrega de diplomes.
La valoració dels participants ha estat molt positiva, han pogut aprendre i iniciar-se en l’educació en el lleure tot compartint i coneixent joves d’altres municipis propers.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.