FORTIA.png

Carta de Serveis

El 27 i 28 de juny l'àera de joventut del Consell Comarcal de l'Alt Empordà va organitzar les primeres jornades "ConViu", que van tenir com a objectiu que joves adolescents de diversos municipis puguesin conviure i crear vincles.
Els participants, d'entre 12 i 15 anys, van poder gaudir d'un entorn natural i iniciar-se en l'organització de les activitats de lleure preparant accions futures per als seus respectius pobles, potenciant així la participació juvenil en municipis on no es disposa de dinamitzador/a juvenil.
Els joves dels municipis de Bàscara, Boadella i Les Escaules, Pau, Pont de Molins i Vila-sacra van compartir dos dies i una nit d'acampada a l'espai La Vinca de Les Escaules i la gestió de les activitats va ser a càrrec d'Anncon Lleure i Oci, coordinada per les tècniques de joventut referents als municipis.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.