MOLLET.png

Carta de Serveis

Degut a l’alta demanda d’enguany, la campanya de recollida de sol·licituds es va allargar fins el passat 9 de juny. Durant les tres setmanes d’inscripcions es van tramitar 4841 beques, 1100 de les quals de manera telemàtica.
Des de l’àrea d’ensenyament del Consell Comarcal de l’Alt Empordà s’ha realitzat la tasca de recollida i informació presencial per les famílies interessades a acollir-se a aquest ajut.
Les xifres indiquen que la iniciativa de digitalització dels tràmits que es va iniciar des de la pandèmia està tenint cada any una major acceptació, per això des de l’àrea s’aposta per optimitzar el servei telemàtic per facilitar el procés d’inscripció a les famílies i centres educatius.
La consellera comarcal d’ensenyament, Júlia Gil, destaca que:
“El servei que ofereix el Consell Comarcal a través de les beques menjador és indispensable per poder fer front a les desigualtat i ajudar les famílies i infants en situació de vulnerabilitat. Per aquest motiu hem de seguir treballant en l’agilització dels tràmits apostant per un sistema de recollida de dades informatitzada que faciliti la tasca tant de les famílies com dels tècnics que les gestionen”
Les beques menjador es sol·liciten anualment i de manera individual per cada infant, i la seva concessió pot ser del 100% o del 70% en funció de la situació concreta de cada família. El servei fa més de vint anys que va ser delegat per part de la Generalitat al Consell Comarcal, i des de llavors s’hi ha pogut adherir 68 centres de la comarca.

 

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.