ELFAR.png

Carta de Serveis

El Consell Comarcal de l’Alt Empordà ha celebrat aquest dimarts 1 d’agost, a les sis de la tarda, un ple extraordinari per donar compte de la composició del cartipàs que configura el nou govern de la institució, fixar el règim de sessions i aprovar les dedicacions i retribucions dels seus membres així com les assignacions als grups polítics comarcals.

El plenari ha aprovat que a partir d’ara, el màxim òrgan de representació política del Consell Comarcal es reuneixi, de manera ordinària, un cop al mes. Així doncs, ha quedat establert que les sessions es programaran el quart dimarts de cada mes a les sis de la tarda.

El Consell Comarcal de l'Alt Empordà s'estructurarà a partir d'ara en quatre grans àrees:
Serveis a les persones, Serveis als municipis, Serveis Interns i Serveis al Territori . Aquesta nova organització vol emfatitzar la vocació de l’ens comarcal com a gestor de serveis. Cadascun dels quatre vicepresidents presidirà una d’aquestes àrees: el vicepresident primer, Josep Maria Bernils l’àrea de Serveis a les Persones; la vicepresidenta segona Júlia Gil, Serveis als Municipis; el vicepresident tercer, Pere Casellas, Serveis Interns, i la vicepresidenta quarta la consellera Anna Palet, Serveis al Territori.

A banda de la conformació del nou govern i la designació de les delegacions a les diferents àrees per part dels consellers, també s’ha aprovat obrir un procés de selecció per a proveir la figura del gerent i fixar dos càrrecs de confiança per tal de que s’ocupin de les àrees de Comunicació, Protocol i Presidència. En aquest mandat, el govern comarcal ha renunciat a disposar de consellers amb dedicació exclusiva o parcial com havia estat habitual pràcticament des de la creació del Consell.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ràtio: 1 / 5

Estrelles activesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.