CABANES.png

Carta de Serveis

Quan falten pocs dies de l’inici del curs escolar, el Consell Comarcal ha acollit una nova edició de la jornada de formació per als acompanyants escolars que s’encarregaran del seguiment de l’alumnat durant el seu trajecte fins al centre educatiu.

La benvinguda a aquesta jornada de formació ha estat a càrrec de la consellera comarcal Júlia Gil i del director del Centre de Recursos Pedagògics de l’Alt Empordà, Josep Maria Godoy.
La consellera ha volgut recordar a les acompanyants que la seva és una tasca molt important, ja que seran les primeres persones de referència del món educatiu que veuran els alumnes a l’inici del curs escolar.

La jornada ha seguit amb una sessió formativa per part de la cap de l’àrea d’ensenyament del Consell Comarcal, durant la qual les participants han pogut plantejar dubtes i resoldre inquietuds abans de l’inici de curs. Finalment s’ha comptat amb la participació d’un membre del cos de Mossos d’Esquadra que ha exposat les diferents casuístiques que es poden donar a nivell de seguretat vial.

El transport escolar de l’Alt Empordà compta amb 64 rutes d’anada i tornada, i dona servei a prop de 2.200 alumnes dels instituts i escoles de la comarca.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.