BASCARA.png

Carta de Serveis

Amb motiu del Dia Mundial Contra el Càncer de Mama, el Consell Comarcal s’ha adherit per primera vegada a la campanya impulsada per Ecovidrio i la Fundación Contigo, que té per objectiu promoure la investigació, recaptant fons a través del reciclatge d’envasos de vidre.
Aquesta iniciativa solidària pretén conscienciar la ciutadania de la importància de la cura del medi ambient a través del reciclatge de vidre, alhora que promou la investigació i la prevenció del càncer de mama. Una malaltia que afecta 1 de cada 8 dones a Espanya i es calcula que es diagnostiquen més de 2 milions de casos cada any arreu del món. La campanya solidària s'acostarà als carrers de més de 140 municipis amb més de 340 icònics "iglús" roses. Els fons recaptats aquesta novena edició aniran destinats a la Fundació Contigo contra el Cáncer de la Mujer, entitat l’objectiu de la qual és promoure la investigació, principalment del càncer de mama,

La recollida dels envasos es farà mitjançant la instal·lació de contenidors roses a diferents municipis de la comarca durant els mesos d’octubre i novembre.

A la presentació de la campanya, a Llançà hi han assistit la consellera de Medi Ambient, Anna Palet, el conseller de Benestar Àlex Hernández, l’alcaldessa de Llançà Núria Escarpanter, el regidor Francesc Guisset i el gerent d’Ecovidrio a Catalunya. Tots ells han volgut destacar la importància de donar visibilitat a aquest tipus d’iniciatives, que a través de la transversalitat aborden dues temàtiques que ens preocupen com a societat, com són la investigació mèdica i la cura del Medi Ambient.
Els municipis de l’Alt Empordà que comptaran amb els contenidors roses seran Llançà, Roses, San Pere Pescador, Vilafant, Avinyonet de Puigventós i Castelló d’Empúries
millorar la qualitat de vida de centenars de milers de dones que la pateixen i posar fre a aquesta malaltia.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.