ELPORT.png

Carta de Serveis

Durant els dies 25, 26 i 27 d'octubre ha tingut lloc a la ciutat de Palma el IX Congrés de la Xarxa Espanyola de Política Social, organitzat per la Universitat de les Illes Balears a través de l’Observatori Social de les Illes Balears (OSIB) i el Grup de recerca Desigualtats, Gènere i Polítiques Socials (DGiPP), que en aquesta edició ha centrat la seva atenció en les «Crisis globals i impactes locals: tendències i respostes públic-comunitàries per a una transició eco-social».

En el marc del congrés, els equips de l’Àrea de Benestar del Consell Comarcal hi han participat amb una comunicació i un pòster-resum.

L’equip de Suport a les famílies i envelliment actiu ha participat en la presentació de la comunicació «El maltractament a les persones grans des d’una mirada preventiva i comunitària», que recull la iniciativa de treball en xarxa de la Taula contra els maltractaments a les persones grans de l’Alt Empordà. Aquest espai de treball que s’ha impulsat per diferents agents la comarca de l’Alt Empordà, liderats per la Fundació Salut Empordà i el Consell Comarcal, intervé sobre aquesta problemàtica des d’una mirada preventiva i comunitària, vol impulsar el treball en xarxa entre les diferents administracions i agents, així com crear eines i llenguatges comuns que facilitin la detecció i el seguiment de casos de maltractament.

Per altra banda, l’equip d’Inclusió i Atenció Comunitària, conjuntament amb l’Associació Amunt i Crits, ha presentat una comunicació en format pòster del «Diagnòstic de salut comunitària de Sant Pere Pescador, en el marc del Programa Habiba-Dones i Salut Comunitària a l’Alt Empordà». El diagnòstic, elaborat de manera participada entre l’equip mèdic i les dones del municipi de Sant Pere Pescador va fa facilitar un procés de treball comunitari en què es va vincular i compartir el coneixement dels professionals de la salut i el de les dones migrades de diferents orígens per reforçar els actius en salut existents al territori.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.