NAVATA.png

Carta de Serveis

Al llarg dels darrers mesos el Servei de Mobilitat Internacional de l’Àrea de Joventut del CCAE ha començar a treballar en la promoció de projectes Europeus d’Erasmus +, gràcies a la col·laboració de l’entitat Europe Direct de la Universitat de Girona. L’objectiu principal ha estat promoure projectes d'Erasmus Plus per a entitats de la comarca, oferint així oportunitats per al desenvolupament personal i professional dels nostres joves a través de mobilitats, intercanvis i col·laboracions internacionals.
Amb aquesta aportació doncs, s'han realitzat diferents sessions de caràcter tècnic i d’assessorament i acompanyament en el procés de sol·licitud d’aquest tipus de projectes europeus a través d’una assessora experta, Ingrid Danckaerts de l’entitat Servei Civil Internacional.
D’aquest suport tècnic també s’ha pogut beneficiar una entitat de la comarca que havia manifestat interès en desenvolupar aquest tipus de projectes, així el Centre Acrobàtic en Moviment, Move-it, també ha pogut iniciar-se en el procés de sol·licitud i execució dels projectes Erasmus + a Europa.
Aquest 2023 ha estat l’any Europeu de les competències a la Unió Europea, fet que s'ha tingut molt present en la tria de les accions i propers projectes, per tal de promoure polítiques i pràctiques que ajudin a millorar les competències dels joves de la nostra comarca.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.