BORRASSA.png

Carta de Serveis

Portada revistaEn el marc de la iniciativa conjunta de la marca Empordà, i amb l’objectiu de donar-la a conèixer arreu, els consells comarcals de l’Alt i el Baix Empordà han desenvolupat una iniciativa promocional en un mitjà de comunicació de la Catalunya Nord de gran difusió en l’àmbit turístic. Es tracta de la revista mensual Cap Catalogne, editada en francès.

A la seva darrera edició hi surt un reportatge de 40 pàgines sobre les dues comarques que porta per títol “L’Empordà au naturel”. Els textos són de Marie Riera i les fotografies d’Hugues Argence. Es parla de les platges, la costa, els paisatges,els colors, els espais naturals, els productes de l’Empordà, els conreus, l’art, la gastronomia, el patrimoni, els monuments, la història, la cultura, els pintors, la pesca, el turisme i les festes i fires, entre altres aspectes.

Octubre de 2012

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.