PALAUDE.png

Carta de Serveis

 

La Llei d'Organitzaci贸 Comarcal de Catalunya estableix que el Consell d'Alcaldies 茅s un organisme integrat pels alcaldes de tots els ajuntaments de la comarca (68 en el cas de l鈥橝lt Empord脿) perqu猫 informi el Consell Comarcal de les propostes que siguin d'inter猫s per als municipis, abans de sotmetre-les a l'aprovaci贸 del ple del Consell Comarcal.

La llei estableix que el Consell d'Alcaldies ha d'emetre pr猫viament un informe sobre diferents q眉estions, entre les quals l'aprovaci贸 del programa d'actuaci贸 comarcal, l'aprovaci贸 del reglament org脿nic i de les ordenances, els acords sobre la creaci贸 i l'establiment dels serveis comarcals, entre altres q眉estions.El Consell es reuneix com a m铆nim un cop cada tres mesos i 茅s convocat pel president del Consell Comarcal.

El Consell d鈥橝lcaldies 茅s tamb茅 un 貌rgan de suport del Consell en tant que determina les prioritats comarcals a partir de les necessitats dels municipis. Altres funcions que executa s贸n les de proposar solucions a problemes administratius i del funcionament de serveis p煤blics que els afectin, emetre informes sobres mat猫ries de compet猫ncia comarcal, proposar solucions o sistemes alternatius supramunicipals i la seva forma de gesti贸 o altres formes associatives per a finalitats d鈥檌nter猫s p煤blic i ser informat del pressupost de la Corporaci贸 i dels diversos programes comarcals.

 

 

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

R脿tio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies t猫cniques i anal铆tiques (pr貌pies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o b茅 rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a m茅s informaci贸 pot consultar la Pol铆tica de Cookies.