CISTELLA.png

Carta de Serveis

La seu central del Consell Comarcal de l鈥橝lt Empord脿 est脿 situada al n煤mero 48 del carrer Nou de Figueres. Es tracta d鈥檜na casa d鈥檈stil cl脿ssic modernista coneguda com Can Pag猫s o Can Garida. Va ser edificada per primer cop l鈥檃ny 1907 per l鈥檈mpresari figuerenc Pau Pag猫s Lloveras. L鈥檌mmoble actual, per貌, data de 1930 a partir d鈥檜n projecte redactat per l鈥檃rquitecte Tarrag贸 despr茅s e procedir a l鈥檃grupament i enderroc de cinc habitatges existents en aquest lloc.

Les obres de transformaci贸 de l鈥檃ntiga casa senyorial en la seu del Consell Comarcal de l鈥橝lt Empord脿 van culminar el mes de maig de l鈥檃ny 1998, moment en el qual va ser inaugurat oficialment l鈥檈difici. L鈥檃dequaci贸 va consistir, b脿sicament, en condicionar l鈥檌mmoble en un espai destinat a acollir les diferents oficies i serveis de la instituci贸. A la primera planta, on hi ha instal路lada l鈥櫭爎ea de Presid猫ncia, ger猫ncia i secretaria, entre altres, mant茅 gaireb茅 intacte el seu car脿cter noble, tal com ho tenien el seus primers propietaris.

Actualment, el Consell Comarcal disposa de depend猫ncies en tres edificis externs m茅s. Per una banda, al carrer Clerch i Nicolau, 4, hi ha instal路lats els serveis de Promoci贸 Econ貌mica i a l鈥檃ntic alberg de Joventut, al carrer Anicet de Pag猫s, 2, s鈥檃cull l鈥櫭爎ea de Joventut. Finalment, el Consell Esportiu de l鈥橝lt Empord脿 i els serveis comarcals d鈥橢sports estan instal路lats al pavell贸 poliesportiu de Llers.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

R脿tio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies t猫cniques i anal铆tiques (pr貌pies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o b茅 rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a m茅s informaci贸 pot consultar la Pol铆tica de Cookies.