CABANES.png

Carta de Serveis

 

La seu central del Consell Comarcal de l’Alt Empordà està situada al número 48 del carrer Nou de Figueres. Es tracta d’una casa d’estil clàssic modernista coneguda com Can Pagès o Can Garida. Va ser edificada per primer cop l’any 1907 per l’empresari figuerenc Pau Pagès Lloveras. L’immoble actual, però, data de 1930 a partir d’un projecte redactat per l’arquitecte Tarragó després e procedir a l’agrupament i enderroc de cinc habitatges existents en aquest lloc.

Les obres de transformació de l’antiga casa senyorial en la seu del Consell Comarcal de l’Alt Empordà van culminar el mes de maig de l’any 1998, moment en el qual va ser inaugurat oficialment l’edifici. L’adequació va consistir, bàsicament, en condicionar l’immoble en un espai destinat a acollir les diferents oficies i serveis de la institució. A la primera planta, on hi ha instal·lada l’àrea de Presidència, gerència i secretaria, entre altres, manté gairebé intacte el seu caràcter noble, tal com ho tenien el seus primers propietaris.

Actualment, el Consell Comarcal disposa de dependències en tres edificis externs més. Per una banda, al carrer Clerch i Nicolau, 4, hi ha instal·lats els serveis de Promoció Econòmica i a l’antic alberg de Joventut, al carrer Anicet de Pagès, 2, s’acull l’àrea de Joventut. Finalment, el Consell Esportiu de l’Alt Empordà i els serveis comarcals d’Esports estan instal·lats al pavelló poliesportiu de Llers.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.