BORRASSA.png

Carta de Serveis

 

És un honor i una immensa responsabilitat estar al capdavant d'una institució com aquesta, amb un llarg bagatge al servei del territori. La nostra prioritat són les persones i els municipis. Cadascuna de les 68 poblacions de l'Alt Empordà té unes particularitats que les fa úniques. És per això que aquest Consell Comarcal lidera serveis, projectes i iniciatives d'àmbits molt diversos amb un objectiu clar: facilitar el dia a dia dels altempordanesos mantenint viva l'essència de la comarca.

Hem de ser capaços de millorar les condicions socials, econòmiques i mediambientals per fer de la nostra una societat millor. Al cap i a la fi, tot allò que afecta els altempordanesos, sigui o no competència del Consell Comarcal, ens afecta. Treballem per ser una administració cada vegada més àgil, eficaç i, alhora, disposar d'una oferta de serveis més àmplia capaç de satisfer els nous reptes i necessitats de la societat actual.

Amb aquesta pàgina web volem acostar l'ens a la ciutadania, facilitant l'accés a la informació dels nostres serveis i simplificant les tramitacions i gestions, en aquest cas a través de l'administració electrònica.

  

Agustí Badosa i Figueras

President del Consell Comarcal de l'Alt Empordà

  

  

  

  

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ràtio: 4 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.