GARRIGUELLA.png

Carta de Serveis

脡s un honor i una immensa responsabilitat estar al capdavant d'una instituci贸 com aquesta, amb un llarg bagatge al servei del territori. La nostra prioritat s贸n les persones i els municipis. Cadascuna de les 68 poblacions de l'Alt Empord脿 t茅 unes particularitats que les fa 煤niques. 脡s per aix貌 que aquest Consell Comarcal lidera serveis, projectes i iniciatives d'脿mbits molt diversos amb un objectiu clar: facilitar el dia a dia dels altempordanesos mantenint viva l'ess猫ncia de la comarca.

Hem de ser capa莽os de millorar les condicions socials, econ貌miques i mediambientals per fer de la nostra una societat millor. Al cap i a la fi, tot all貌 que afecta els altempordanesos, sigui o no compet猫ncia del Consell Comarcal, ens afecta. Treballem per ser una administraci贸 cada vegada m茅s 脿gil, efica莽 i, alhora, disposar d'una oferta de serveis m茅s 脿mplia capa莽 de satisfer els nous reptes i necessitats de la societat actual.

Amb aquesta p脿gina web volem acostar l'ens a la ciutadania, facilitant l'acc茅s a la informaci贸 dels nostres serveis i simplificant les tramitacions i gestions, en aquest cas a trav茅s de l'administraci贸 electr貌nica.

  

 S貌nia Mart铆nez i Juli

Presidenta del Consell Comarcal de l'Alt Empord脿

  

  

  

  

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

R脿tio: 3 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies t猫cniques i anal铆tiques (pr貌pies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o b茅 rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a m茅s informaci贸 pot consultar la Pol铆tica de Cookies.