ELFAR.png

Carta de Serveis

L鈥檕bjectiu del Pla de Mesures Antifrau del Consell Comarcal 茅s garantir i declarar que, en l鈥櫭爉bit de la seva actuaci贸, tots els fons vinculats a l鈥檈xecuci贸 del Pla de Recuperaci贸, Transformaci贸 i Resili猫ncia (PRTR) gestionats pel Consell s鈥檋an utilitzat de conformitat amb les normes aplicables, en particular en relaci贸 amb la prevenci贸, detecci贸 i correcci贸 del frau i els conflictes d鈥檌nter猫s. 
 
Amb la voluntat de manifestar un comprom铆s ferm contra el frau, el Consell aprova tamb茅 en el Ple de 26/04/2022, una Declaraci贸 Institucional de lluita contra el frau. En aquesta Declaraci贸, el Consell Comarcal assumeix el paper d'organisme executor dels fons que executen les mesures del PRTR, i en conseq眉猫ncia, es compromet a complir les obligacions establertes en l鈥橭rdre HFP/1030/2021, de 29 de setembre, per la qual es configura el sistema de gesti贸 del PRTR.
 
L'objectiu de la Declaraci贸 茅s, de forma complement脿ria a la resta de mesures d鈥檃quest Pla de Mesures Antifrau, promoure dins de l'organitzaci贸 una cultura que descoratgi tota activitat fraudulenta i que faciliti la seva prevenci贸 i detecci贸. En aquest sentit, l鈥檃provaci贸 d鈥檜na Declaraci贸 per part del Ple envia un senyal inequ铆voc a la ciutadania i als servidors/es p煤blics de la corporaci贸 del comprom铆s del Consell Comarcal en relaci贸 amb aquesta l铆nia pol铆tica.
 
En el marc d鈥檃quest Pla, es posa a disposici贸 de qualsevol persona interessada, que tingui coneixement de fets que puguin ser constitutius de frau o irregularitat en relaci贸 a projectes que executi el Consell comarcal de l鈥橝lt Empord脿 i siguin finan莽ats total o parcialment amb c脿rrec a fons Next Generation, el canal d鈥檃lertes: Aquesta adre莽a de correu-e est脿 protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
 
 
 
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies t猫cniques i anal铆tiques (pr貌pies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o b茅 rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a m茅s informaci贸 pot consultar la Pol铆tica de Cookies.