GARRIGUELLA.png

Carta de Serveis

L’objectiu del Pla de Mesures Antifrau del Consell Comarcal és garantir i declarar que, en l’àmbit de la seva actuació, tots els fons vinculats a l’execució del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (PRTR) gestionats pel Consell s’han utilitzat de conformitat amb les normes aplicables, en particular en relació amb la prevenció, detecció i correcció del frau i els conflictes d’interès. 
 
Amb la voluntat de manifestar un compromís ferm contra el frau, el Consell aprova també en el Ple de 26/04/2022, una Declaració Institucional de lluita contra el frau. En aquesta Declaració, el Consell Comarcal assumeix el paper d'organisme executor dels fons que executen les mesures del PRTR, i en conseqüència, es compromet a complir les obligacions establertes en l’Ordre HFP/1030/2021, de 29 de setembre, per la qual es configura el sistema de gestió del PRTR.
 
L'objectiu de la Declaració és, de forma complementària a la resta de mesures d’aquest Pla de Mesures Antifrau, promoure dins de l'organització una cultura que descoratgi tota activitat fraudulenta i que faciliti la seva prevenció i detecció. En aquest sentit, l’aprovació d’una Declaració per part del Ple envia un senyal inequívoc a la ciutadania i als servidors/es públics de la corporació del compromís del Consell Comarcal en relació amb aquesta línia política.
 
En el marc d’aquest Pla, es posa a disposició de qualsevol persona interessada, que tingui coneixement de fets que puguin ser constitutius de frau o irregularitat en relació a projectes que executi el Consell comarcal de l’Alt Empordà i siguin finançats total o parcialment amb càrrec a fons Next Generation, el canal d’alertes: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
 
 
 
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.