CABANES.png

Carta de Serveis

L鈥檕bjecte d鈥檃questa pol铆tica 茅s regular el tractament de dades que realitza el Consell Comarcal de l鈥橝lt Empord脿 de les dades que pugui recollir en el seu portal web.

1. Identitat del responsable de tractament

El responsable del tractament de les dades personals recollides al web 茅s:

Consell Comarcal de l'Alt Empord脿

CIF P6700008C

Carrer Nou, 48,

17600-Figueres (Girona)

2. Finalitat dels tractaments de dades.

Les dades subministrades al Consell Comarcal de l鈥橝lt Empord脿 per diferents mitjans, sistema de videovigil脿ncia, formularis de contacte, enquestes o procediments utilitzats durant la recollida es realitza d'acord amb la legislaci贸 vigent en mat猫ria de protecci贸 de dades i amb l鈥櫭簄ica finalitat de prestar el servei que es sol路licita.

En cadascun d'aquests mitjans informem detalladament de la finalitat del tractament de les dades que es duen a terme 煤nicament i exclusivament si s鈥檋a autoritzat aquest tractament.


A continuaci贸 es detalla la informaci贸 relativa a les diferents finalitats per a les quals podem recollir les seves dades.

Tractament

Per a qu猫 es fan servir les dades

Quant de temps conservarem les dades

Prestaci贸 de serveis i tr脿mits del Consell i dels ajuntaments

Es tractar脿 la informaci贸 per a la gesti贸 del tr脿mit o servei que s鈥檋agi sol路licitat. Les dades podran ser cedides a tercers en el cas que el servei ho requereixi i per donar compliment a les compet猫ncies del Consell.

Un cop finalitzi el tr脿mit o servei no es far脿 煤s de les vostres dades, que es conservaran per garantir el compliment de les compet猫ncies i responsabilitat de la entitat i els ajuntaments.

Subscripcions

Es remetr脿 informaci贸 dels serveis i activitats del Consell. Les dades no seran cedides a tercers.

Les vostres dades personals es conservaran fins al moment en qu猫 sol路liciteu no rebre les nostres comunicacions, i en aquell moment se suprimiran. Podeu sol路licitar-ne la supressi贸 en qualsevol moment mitjan莽ant la informaci贸 que apareix en cada comunicat.

Activitats

Tractarem les dades per a la gesti贸 de les activitats, cursos, tallers... organitzats pel Consell. Les dades no seran cedides a tercers.

Les vostres dades personals es conservaran fins al moment en qu猫 s'hagi celebrat l'activitat. Despr茅s, es conservaran com a part del registre hist貌ric de l'entitat.

B煤stia de contacte, queixes o suggeriments

Tractarem les dades per contestar les diferents sol路licituds, q眉estions o dubtes plantejats. Les dades no seran cedides a tercers.

Les vostres dades personals es conservaran fins al moment en qu猫 s'hagi contestat a la vostra sol鈥icitud i dut a terme les accions que siguin adequades. Despr茅s d'aix貌 se suprimiran, tret que impliqui responsabilitats de l'entitat.

脷nicament es tractaran les dades que hagi lliurat per a la finalitat que se es va informar i es va autoritzar. No se cediran les dades a tercers excepte que s鈥檋agi autoritzat expressament o hagi una habilitaci贸 legal, especialment per als serveis lliurats als Ajuntaments.

La base legal per al tractament de les seves dades 茅s l'execuci贸 de les compet猫ncies del Consell i portar a terme els serveis que ens ha sol路licitat.

En cap cas es duran a terme decisions automatitzades a partir de les seves dades.

L鈥檜suari subministra les seves dades de forma volunt脿ria en tot moment i essent informat de l鈥櫭簊 i el tractament que se鈥檔 fa. Tota la informaci贸 que facilita l鈥檜suari ha de ser vera莽. L鈥檜suari 茅s l鈥櫭簄ic responsable de les manifestacions falses o inexactes que realitzi i del perjudicis que causi al Consell o a tercers. El Consell es reserva el dret a excloure dels serveis a tot usuari que hagi facilitat dades falses, sense perjudici de les altres accions que procedeixin en Dret.

3. Tractament de les dades per tercers

Per garantir els serveis del Consell Comarcal, les vostres dades poden ser tractades per tercers dedicats a aquest fi, com ara el servei les concession脿ries dels serveis (transport escolar, medi ambient, etc.), a m茅s dels prove茂dors de serveis (allotjament dels webs, serveis de la Diputaci贸 i la Generalitat, etc.). Aquesta gesti贸 de les vostres dades es realitza 煤nicament i exclusivament per garantir la realitzaci贸, seguretat i disponibilitat dels serveis que us oferim, i garantim que aquestes organitzacions apliquen les mesures i les millors pr脿ctiques de seguretat de la informaci贸.

No es transferiran les vostres dades personals fora de l'Espai Econ貌mic Europeu ni a pa茂sos que no tinguin un nivell de compliment exigit per la legislaci贸 o sense disposar de la vostra autoritzaci贸 expressa pr猫via.

4. Drets dels afectats

En qualsevol moment es podr脿 sol路licitar i obtenir informaci贸 de com i per a qu猫 el Consell est脿 tractant les dades:

  • Accedir a les dades: sol路licitar quines dades t茅 el Consell i quin 煤s es fa, i exercir el dret de portabilitat, si s鈥檈scau.
  • Rectificar les dades: sol路licitar la modificaci贸 o rectificaci贸 de les dades inexactes.
  • Suprimir les dades: sol路licitar que les dades siguin eliminades i no es faci tractament d'elles, fora del que la normativa exigeixi conservar.
  • Limitar el tractament: sol路licitar un 煤s restringit de les dades d鈥檃cord amb els seus requeriments.
  • Oposar-se a un tractament: que no es faci un 煤s concret de les dades, fora del que la normativa exigeixi.
  • Portabilitat de les dades: que us lliurem les dades en un format compatible perqu猫 les pugueu lliurar a un tercer que us hagi d'oferir un servei.

Per aix貌, es pot dirigir un escrit indicant quin dret es vol exercir (Acc茅s, Rectificaci贸, Supressi贸, Oposici贸 o Portabilitat de les dades) adre莽at al Delegat de Protecci贸 de Dades del Consell Comarcal de l鈥橝lt Empord脿 a: Consell Comarcal de l鈥橝lt Empord脿, Carrer Nou, 48, 17600-Figueres (Girona), per correu electr貌nic a Aquesta adre莽a de correu-e est脿 protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., o a trav茅s de la seu electr貌nica del Consell Comarcal de l鈥橝lt Empord脿 mitjan莽ant el formulari corresponent.

5. Informaci贸 addicional sobre el tractament de dades personals

Si desitja con猫ixer m茅s informaci贸 sobre els tractaments de dades personals que porta a terme el Consell Comarcal de l鈥橝lt Empord脿, es pot posar en contacte amb el Delegat de Protecci贸 de Dades del Consell Comarcal de l鈥橝lt Empord脿, Carrer Nou, 48, 17600-Figueres (Girona) o per correu electr貌nic a Aquesta adre莽a de correu-e est脿 protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

6. Presentaci贸 de reclamacions

L鈥橝utoritat Catalana de Protecci贸 de Dades (www.apdcat.cat) 茅s l鈥橭rganisme Supervisor que vetlla pel compliment de la legislaci贸 de protecci贸 de dades a l鈥橝dministraci贸 P煤blica Catalana. Si es considera que el Consell ha incomplert algun dels preceptes establerts en aquesta normativa s鈥檋i pot dirigir per tal d鈥檌nterposar-hi una reclamaci贸.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

R脿tio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies t猫cniques i anal铆tiques (pr貌pies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o b茅 rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a m茅s informaci贸 pot consultar la Pol铆tica de Cookies.