GARRIGUELLA.png

Carta de Serveis

El documents adjunts responen a la necessitat del Consell Comarcal de l’Alt Empordà de complir amb els requisits expressats en la legislació de protecció de dades i serveis per mitjans electrònics.

La finalitat de la present Política de Seguretat de la Informació és la definició dels components i els processos necessaris per complir amb la legislació vigent en l’àmbit de la seguretat de les Dades de Personals (Reglament General de Protecció de Dades - RGPD) i serveis per mitjans electrònics (Esquema Nacional de Seguretat - ENS). Així mateix aquest document també té com a finalitat la recopilació de totes les referències als principals requisits de protecció dels mitjans físics que continguin Dades Personals, serveis i informació responsabilitat del Consell Comarcal de l’Alt Empordà.

D’aquesta manera, el seu propòsit és el foment de la millora ens els processos desenvolupats a l’entitat de forma que es garanteixin els principis bàsics que han de regir qualsevol tractament de dades especialment el principi de privacitat en el disseny, responsabilitat proactiva i garantir una gestió adient dels riscos associats als tractaments de dades personals.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
logo_nou_2_colors.png
Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.