caenfrdees
MOLLET.png

Carta de Serveis

BANNER COVID

El documents adjunts responen a la necessitat del Consell Comarcal de l’Alt Empordà de complir amb els requisits expressats en la legislació de protecció de dades i serveis per mitjans electrònics.

La finalitat de la present Política de Seguretat de la Informació és la definició dels components i els processos necessaris per complir amb la legislació vigent en l’àmbit de la seguretat de les Dades de Personals (Reglament General de Protecció de Dades - RGPD) i serveis per mitjans electrònics (Esquema Nacional de Seguretat - ENS). Així mateix aquest document també té com a finalitat la recopilació de totes les referències als principals requisits de protecció dels mitjans físics que continguin Dades Personals, serveis i informació responsabilitat del Consell Comarcal de l’Alt Empordà.

D’aquesta manera, el seu propòsit és el foment de la millora ens els processos desenvolupats a l’entitat de forma que es garanteixin els principis bàsics que han de regir qualsevol tractament de dades especialment el principi de privacitat en el disseny, responsabilitat proactiva i garantir una gestió adient dels riscos associats als tractaments de dades personals.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús.