PALAUDE.png

Carta de Serveis

Presentaci贸 del curs de formaci贸 de PREMONITOR ESPORTIU

Per tal de respondre a la necessitat de formaci贸 de les entitats que es dediquen a la formaci贸 en la iniciaci贸 esportiva en edat escolar i en les activitats fisicoesportives i la seva organitzaci贸, el Consell Catal脿 de l'Esport,mitjan莽ant el Servei de Doc猫ncia i Investigaci贸, va optar per oferir els Cursets d'aspirant a t猫cnic d'esport per una f贸rmula m茅s actual i polivalent amb un format m茅s pr脿ctic i que s'anomena Cursos d'iniciaci贸 a t猫cnics d'esport (CIATE).

El Consell Comarcal de l鈥橝lt Empord脿, juntament amb el Consell Esportiu, organitza aquests cursos a la comarca i neixen amb la voluntat d鈥檃tendre les necessitats de la societat actual, buscant una correspond猫ncia directa entre la teoria dels continguts i l鈥檃plicaci贸 pr脿ctica. El CIATE t茅 com a objectiu: facilitar la formaci贸 b脿sica per al desenvolupament d鈥檃ctivitats esportives en l鈥櫭爉bit extraescolar dins d鈥檜na entitat competent. Aquest curs s鈥檈mmarca com una primera opci贸 per a la certificaci贸 del Primer Nivell de T猫cnic d鈥橢sport.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

R脿tio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
situacio4.jpg
Lloc de prestaci贸

c/ Anicet de Pag猫s 2
17600 Figueres
Tel. 972673728
Fax 972514032
correu electr貌nic

Horari d'atenci贸
De 9h a 14h.

Aquesta web utilitza cookies t猫cniques i anal铆tiques (pr貌pies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o b茅 rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a m茅s informaci贸 pot consultar la Pol铆tica de Cookies.