BORRASSA.png

Carta de Serveis

 

Presentació del curs de formació de PREMONITOR ESPORTIU

Per tal de respondre a la necessitat de formació de les entitats que es dediquen a la formació en la iniciació esportiva en edat escolar i en les activitats fisicoesportives i la seva organització, el Consell Català de l'Esport,mitjançant el Servei de Docència i Investigació, va optar per oferir els Cursets d'aspirant a tècnic d'esport per una fórmula més actual i polivalent amb un format més pràctic i que s'anomena Cursos d'iniciació a tècnics d'esport (CIATE).

El Consell Comarcal de l’Alt Empordà, juntament amb el Consell Esportiu, organitza aquests cursos a la comarca i neixen amb la voluntat d’atendre les necessitats de la societat actual, buscant una correspondència directa entre la teoria dels continguts i l’aplicació pràctica. El CIATE té com a objectiu: facilitar la formació bàsica per al desenvolupament d’activitats esportives en l’àmbit extraescolar dins d’una entitat competent. Aquest curs s’emmarca com una primera opció per a la certificació del Primer Nivell de Tècnic d’Esport.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
situacio4.jpg
Lloc de prestació

c/ Anicet de Pagès 2
17600 Figueres
Tel. 972673728
Fax 972514032
correu electrònic

Horari d'atenció
De 9h a 14h.

Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.