BASCARA.png

Carta de Serveis

 

En primer lloc, representa el canal visible de difusi贸 i comunicaci贸 de les activitats i projectes que duu a terme l鈥橭bservatori, des de la publicaci贸 actualitzada de cada un dels estudis i programes fins al recull de cada una de les activitats realitzades.

En segon lloc, pret茅n ser una eina i un recurs de treball per als professionals del m贸n de l鈥檈sport i de l鈥橢ducaci贸 f铆sica de l鈥橝lt Empord脿.

Mestres i professors d鈥橢ducaci贸 f铆sica, t猫cnics d鈥檈sports, monitors..., trobaran a la web: recursos, articles, documents, projectes i treballs orientats a la reflexi贸 i a l鈥檈studi de la mateixa tasca, amb l鈥檕bjectiu de contribuir en la qualitat de l鈥檈ducaci贸 i la pr脿ctica fisicoesportiva de la comarca.

En tercer lloc, la web es dirigeix a les fam铆lies amb l鈥檕bjectiu d鈥檕ferir recursos i informaci贸 sobre la pr脿ctica esportiva saludable i l鈥檈sport en edat escolar. A m茅s a m茅s, tracta de facilitar-hi el contacte amb l鈥檃mpli ventall d鈥檈ntitats que proporcionen activitats a la comarca, aix铆 com els entorns de pr脿ctica esportiva dins del principi 鈥渓鈥檈sport per a tothom鈥.

 

Informaci贸:

www.oealtemporda.org

Servei d'esports Consell Comarcal

 

 

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

R脿tio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
situacio4.jpg
Lloc de prestaci贸

c/ Anicet de Pag猫s 2
17600 Figueres
Tel. 972673728
Fax 972514032
correu electr貌nic

Horari d'atenci贸
De 9h a 14h.

Aquesta web utilitza cookies t猫cniques i anal铆tiques (pr貌pies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o b茅 rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a m茅s informaci贸 pot consultar la Pol铆tica de Cookies.