CABANES.png

Carta de Serveis

 

En primer lloc, representa el canal visible de difusió i comunicació de les activitats i projectes que duu a terme l’Observatori, des de la publicació actualitzada de cada un dels estudis i programes fins al recull de cada una de les activitats realitzades.

En segon lloc, pretén ser una eina i un recurs de treball per als professionals del món de l’esport i de l’Educació física de l’Alt Empordà.

Mestres i professors d’Educació física, tècnics d’esports, monitors..., trobaran a la web: recursos, articles, documents, projectes i treballs orientats a la reflexió i a l’estudi de la mateixa tasca, amb l’objectiu de contribuir en la qualitat de l’educació i la pràctica fisicoesportiva de la comarca.

En tercer lloc, la web es dirigeix a les famílies amb l’objectiu d’oferir recursos i informació sobre la pràctica esportiva saludable i l’esport en edat escolar. A més a més, tracta de facilitar-hi el contacte amb l’ampli ventall d’entitats que proporcionen activitats a la comarca, així com els entorns de pràctica esportiva dins del principi “l’esport per a tothom”.

 

Informació:

www.oealtemporda.org

Servei d'esports Consell Comarcal

 

 

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
situacio4.jpg
Lloc de prestació

c/ Anicet de Pagès 2
17600 Figueres
Tel. 972673728
Fax 972514032
correu electrònic

Horari d'atenció
De 9h a 14h.

Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.