CABANES.png

Carta de Serveis

Conveni de col路laboraci贸 entre el Consorci de Localret i la Consell Comarcal de l'Alt Empord脿, per a la contractaci贸 centralitzada de serveis de telecomunicaci贸 (veu, m貌bil i dades)

 

Conveni 

El present Conveni t茅 per objecte establir les bases i condicions mitjan莽ant les quals els Consells comarcals del Giron猫s, Pla de l'Estany, Garrotxa, Ripoll猫s, Cerdanya, Baix Empord脿, La Selva i l'Alt Empord脿, i pels municipis de les esmentades comarques que vulguin adherir-s'hi i el Consorci Localret portaran a terme la compra agregada dels serveis de telecomunicaci贸 (veu, m貌bil i dades), mitjan莽ant la contractaci贸 centralitzada, conforme a l鈥檃cord marc d'homologaci贸 realitzat pel Consorci Localret, i conjuntament amb tots aquells ens locals que s'hi adhereixen a fi d'obtenir un benefici tant t猫cnic i de gesti贸 de procediments com econ貌mic. 

 Objectius 

Millora i especialitzaci贸 dels serveis de telecomunicacions. Adequaci贸 a les necessitats de les administracions locals i a un futur creixement. Transpar猫ncia en tot el proc茅s de negociaci贸 i contractaci贸 dels serveis. Estalvi en les factures dels serveis de telecomunicacions. Estabilitat en les factures de telecomunicacions. Negociaci贸 directa amb els operadors com a "grans clients". Homogene茂tat dels serveis de telecomunicacions de tots els ens locals, independentment de la seva dimensi贸. Reinversi贸 de l'estalvi en serveis de telecomunicacions. 

 Com ho fem? 

Mitjan莽ant la contractaci贸 centralitzada, conforme a l'acord marc d'homologaci贸 realitzat pel Consorci Localret, establint tres lots: 

 

  • Lot 1 - serveis de veu, que inclou: l铆nies, tr脿fic de veu, centraletes, manteniment.
  • Lot 2 - serveis de mobilitat de veu i de dades.
  • Lot 3 - serveis de connectivitat i acc茅s a Internet.
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

R脿tio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Lloc de prestaci贸

c/ Nou 48
17600 Figueres
Tel. 972503088
correu electr貌nic

Horari d'atenci贸
De 9h a 14h.

Aquesta web utilitza cookies t猫cniques i anal铆tiques (pr貌pies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o b茅 rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a m茅s informaci贸 pot consultar la Pol铆tica de Cookies.