MOLLET.png

Carta de Serveis

Conveni de col·laboració entre el Consorci de Localret i la Consell Comarcal de l'Alt Empordà, per a la contractació centralitzada de serveis de telecomunicació (veu, mòbil i dades)

 

Conveni 

El present Conveni té per objecte establir les bases i condicions mitjançant les quals els Consells comarcals del Gironès, Pla de l'Estany, Garrotxa, Ripollès, Cerdanya, Baix Empordà, La Selva i l'Alt Empordà, i pels municipis de les esmentades comarques que vulguin adherir-s'hi i el Consorci Localret portaran a terme la compra agregada dels serveis de telecomunicació (veu, mòbil i dades), mitjançant la contractació centralitzada, conforme a l’acord marc d'homologació realitzat pel Consorci Localret, i conjuntament amb tots aquells ens locals que s'hi adhereixen a fi d'obtenir un benefici tant tècnic i de gestió de procediments com econòmic. 

 Objectius 

Millora i especialització dels serveis de telecomunicacions. Adequació a les necessitats de les administracions locals i a un futur creixement. Transparència en tot el procés de negociació i contractació dels serveis. Estalvi en les factures dels serveis de telecomunicacions. Estabilitat en les factures de telecomunicacions. Negociació directa amb els operadors com a "grans clients". Homogeneïtat dels serveis de telecomunicacions de tots els ens locals, independentment de la seva dimensió. Reinversió de l'estalvi en serveis de telecomunicacions. 

 Com ho fem? 

Mitjançant la contractació centralitzada, conforme a l'acord marc d'homologació realitzat pel Consorci Localret, establint tres lots: 

 

  • Lot 1 - serveis de veu, que inclou: línies, tràfic de veu, centraletes, manteniment.
  • Lot 2 - serveis de mobilitat de veu i de dades.
  • Lot 3 - serveis de connectivitat i accés a Internet.
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Lloc de prestació

c/ Nou 48
17600 Figueres
Tel. 972503088
correu electrònic

Horari d'atenció
De 9h a 14h.

Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.