PALAUDE.png

Carta de Serveis

A principis de l'any 2012 es varen iniciar les negociacions per mancomunar els serveis d鈥檋abitatge per tal de donar una cobertura dels mateixos a escala comarcal. Per tal de realitzar una transici贸 el m茅s 脿gil possible, el Consell Comarcal de l鈥橝lt Empord脿, conjuntament amb la Generalitat de Catalunya, han signat un conveni, el qual ha perm猫s oferir els serveis a escala comarcal.

Els serveis que actualment s鈥檕fereixen des de l鈥橭ficina Local d鈥橦abitatge (OLH) s贸n els seg眉ents:

  • C猫dules d鈥橦abitabilitat per acreditar el compliment dels nivells m铆nims d鈥檋abitabilitat exigibles als habitatges, tant de nova ocupaci贸 (c猫dula de nova ocupaci贸), com d鈥檋abitatge usat (c猫dula d鈥檋abitatge usat).
  • Registre de sol路licitants d鈥橦abitatges de Protecci贸 Oficial al qual s鈥檋an d鈥檌nscriure totes les persones que desitgin optar a un habitatge de protecci贸 oficial.
  • Programa Mediaci贸 per al Lloguer Social, en el qual el propietari disposa d鈥檜na asseguran莽a de defensa jur铆dica i per cobrir desperfectes de l鈥檋abitatge de forma gratu茂ta i el llogater pot optar a l鈥檋abitatge a un preu per sota del mercat lliure.
  • Tramitaci贸 i gesti贸 de les subvencions per al pagament del lloguer, renovaci贸 de l鈥檃jut per a antics perceptors de la prestaci贸.
  • Tramitaci贸 de documentaci贸 per sol路licitar l鈥橭fideute, servei d鈥檌nformaci贸 i assessorament adre莽at a les fam铆lies amb dificultats per atendre el pagament dels pr茅stecs hipotecaris.
  • Tramitaci贸 de documentaci贸 per Ajuts Personalitzats d鈥橢special d鈥橴rg猫ncia (lloguer/hipoteca), un ajut a persones amb rebuts impagats de lloguer o d'amortitzaci贸 del pr茅stec hipotecari amb ingressos baixos o moderats.
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (BORSA D'HABITATGE INFO PROPIETARIS i LLOGATERS.pdf)Borsa d'habitatge informaci贸 propietaris i llogaters[ ]1465 kB
Descarregar aquest arxiu (Subvencio diputacio 2020.pdf)Subvenci贸 Diputaci贸 2020[subvenci贸 per a la gesti贸 de les pol铆tiques socials d'habitatge en l'脿mbit comarcal]577 kB

R脿tio: 4 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles inactives
 
Cita pr猫via
Cita pr猫via
Lloc de prestaci贸

c/ Nou 48
17600 Figueres

ATENCI脫 SERVEI CED脷LES I REHABILITACI脫:
Previa cita a:
Tel. 972503088 (ext. 157)
correu electr貌nic

Lloc de prestaci贸

c/ Nou 48
17600 Figueres
Tel. 972503088 (ext.421 i 423)
correu electr貌nic

Horari Servei Habitatge:
De dilluns a dijous de 9h a 14h.

ATENCI脫 SERVEI CEL.LULES I REHABILITACI脫:
Previa cita a:
Tel. 972503088 (ext. 157)
correu electr貌nic

Aquesta web utilitza cookies t猫cniques i anal铆tiques (pr貌pies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o b茅 rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a m茅s informaci贸 pot consultar la Pol铆tica de Cookies.