CAPMANY.png

Carta de Serveis

El Consell Comarcal de l’Alt Empordà, conjuntament amb l'Agència de l'Habitatge de Catalunya, han signat un conveni, el qual ha permès oferir els serveis a nivell comarcal.

Els serveis que actualment s’ofereixen des de l’Oficina Local d’Habitatge (OLH) són els següents:

  • Cèdules d’Habitabilitat per acreditar el compliment dels nivells mínims d’habitabilitat exigibles als habitatges, tant de nova ocupació (cèdula de nova ocupació), com d’habitatge usat (cèdula d’habitatge usat).
  • Registre de sol·licitants d’Habitatges de Protecció Oficial al qual s’han d’inscriure totes les persones que desitgin optar a un habitatge de protecció oficial.
  • Programa Mediació per al Lloguer Social, en el qual el propietari disposa d’una assegurança de defensa jurídica i per cobrir desperfectes de l’habitatge de forma gratuïta i el llogater pot optar a l’habitatge a un preu per sota del mercat lliure.
  • Tramitació i gestió de les subvencions per al pagament del lloguer.
  • Tramitació de documentació per sol·licitar l’Ofideute, servei d’informació i assessorament adreçat a les famílies amb dificultats per atendre el pagament dels préstecs hipotecaris.,
  • Tramitació de documentació per Ajuts Personalitzats d’Especial d’Urgència,  ajuts per afrontar situacions d'emergència, amb la finalitat de possibilitar la permanència a l’habitatge de persones i famílies, per prevenir l’exclusió social que pot suposar la pèrdua de l’habitatge que constitueix la residència habitual i permanent.

 

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ràtio: 4 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles inactives
 
Cita prèvia
Cita prèvia
Lloc de prestació

c/ Nou 48
17600 Figueres

ATENCIÓ SERVEI CEDÚLES I REHABILITACIÓ:
Previa cita a:
Tel. 972503088 (ext. 157)
correu electrònic

Lloc de prestació

c/ Nou 48
17600 Figueres
Tel. 972503088 (ext.421 i 423)
correu electrònic

Horari Servei Habitatge:
De dilluns a dijous de 9h a 14h.

ATENCIÓ SERVEI CEL.LULES I REHABILITACIÓ:
Previa cita a:
Tel. 972503088 (ext. 157)
correu electrònic

Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.