MOLLET.png

Carta de Serveis

Qu猫 茅s?

Consisteix en un servei d鈥檌nformaci贸 i assessorament adre莽at a les fam铆lies amb dificultats per fer front a la hipoteca, i que per aquest motiu estan en risc de perdre l鈥檋abitatge.

Des de l鈥橭ficina Local d鈥橦abitatge recollim la documentaci贸 que es deriva a l鈥橝g猫ncia de l鈥橦abitatge de Catalunya que s鈥檕fereix a intercedir per la fam铆lia amb dificultats de pagament davant l鈥檈ntitat financera creditora per renegociar un nou acord que faci viable el pagament i el manteniment de la llar en l鈥檋abitatge, o la resoluci贸 no onerosa del contracte.

L鈥檕bjectiu principal 茅s evitar els desnonaments derivats dels impagaments dels pr茅stecs hipotecaris

 A qui va dirigit?

A fam铆lies hipotecades de l鈥檋abitatge que utilitzen com a habitatge habitual i permanent, i que no poden fer front al pagament del pr茅stec hipotecari o preveuen que no hi podran fer front; aix铆 com avalistes de pr茅stecs amb garantia hipotec脿ria que, per motiu d鈥檌mpagament, estiguin en risc de perdre el seu habitatge.

Qu猫 ofereix?

Informaci贸 sobre les responsabilitats en qu猫 incorres en cas d鈥檌mpagament del teu pr茅stec amb garantia hipotec脿ria; tamb茅 t鈥檕fereix un mediador entre la fam铆lia i l鈥檈ntitat financera per intentar arribar a una estrat猫gia v脿lida per fer front al deute i evitar el desnonament.

Quina documentaci贸 necessito?

Amb la finalitat que puguem donar-vos cita pr猫via amb Ofideute per tal que puguin avaluar la situaci贸 actual del retorn del pr茅stec hipotecari, la capacitat de pagament de la llar i formular una proposta a l鈥檈ntitat financera, 茅s imprescindible que presenteu:

Documentaci贸 a aportar (PDF adjunt)

 

Per m茅s informaci贸:

Ag猫ncia de l'Habitatge de Catalunya

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (Documentacio OFIDEUTE.pdf)Documentaci贸 Ofideute[ ]363 kB

R脿tio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Cita pr猫via
Cita pr猫via
Lloc de prestaci贸

c/ Nou 48
17600 Figueres
Tel. 972503088 (ext.421 i 423)
correu electr貌nic

Horari Servei Habitatge:
De dilluns a dijous de 9h a 14h.

ATENCI脫 SERVEI CEL.LULES I REHABILITACI脫:
Previa cita a:
Tel. 972503088 (ext. 157)
correu electr貌nic

Aquesta web utilitza cookies t猫cniques i anal铆tiques (pr貌pies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o b茅 rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a m茅s informaci贸 pot consultar la Pol铆tica de Cookies.