ALBANYA.png

Carta de Serveis

Qu猫 茅s ?

脡s un registre p煤blic, administratiu que t茅 com a finalitat proporcionar informaci贸 sobre les necessitats reals i la distribuci贸 territorial d鈥檋abitatges amb protecci贸 oficial, aix铆 com les de facilitar i agilitar els processos d鈥檃djudicaci贸 i transmissi贸 d鈥檋abitatges protegits, tot garantint la m脿xima transpar猫ncia de tots els processos.

T茅 car脿cter permanent, sense terminis per tramitar-hi la sol路licitud d鈥檌nscripci贸, i s鈥檋i pot inscriure qualsevol persona amb resid猫ncia en un municipi de Catalunya, en qualsevol moment i a trav茅s de qualsevol dels canals disponibles; i t茅 una vig猫ncia de tres anys.

Per poder ser adjudicatari d鈥檜n habitatge amb protecci贸 oficial, 茅s un requisit imprescindible estar inscrit en el Registre de Sol路licitants d鈥橦abitatge amb Protecci贸 Oficial de Catalunya.

La inscripci贸 en el Registre d贸na dret a optar a l鈥檃djudicaci贸 d鈥檜n habitatge amb protecci贸 oficial, d鈥檃cord amb els procediments establerts en el Decret.

 
 Requisits dels sol路licitants

Ser major d鈥檈dat o estar emancipat.

Tenir necessitat d鈥檋abitatge , d鈥檃cord amb el que preveu l鈥檃rticle 8 del Decret.

Residir en un municipi de Catalunya ; la resid猫ncia s鈥檃credita mitjan莽ant l鈥檈mpadronament en un municipi de Catalunya (hi ha de constar la data d鈥檃lta del padr贸)

Complir el l铆mit d鈥檌ngressos que estableix la normativa sobre habitatges amb protecci贸 oficial per als adjudicataris d鈥檃quests habitatges.

No trobar-se en les circumst脿ncies d鈥檈xclusi贸 previstes en el Decret.

No trobar-se incapacitat per obligar-se contractualment, llevat representaci贸 legal o autoritzaci贸 judicial substitut貌ria.

Els requisits exigits per a ser inscrit en el Registre s鈥檋an de complir efectivament en el moment de la presentaci贸 de la sol路licitud d鈥檌nscripci贸 i mantenir-se al llarg de tot el per铆ode de vig猫ncia.

Documentaci贸

Sol路licitud Registre Habitatges Protecci贸 Oficial (Descarrega).

Documentaci贸 que s鈥檋a d鈥檃djuntar a la Sol路licitud (Descarrega).

Per m茅s informaci贸 i inscripci贸 online:

 Registre de sol路licitants d'habitatge protegit

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

R脿tio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Cita pr猫via
Cita pr猫via
Lloc de prestaci贸

c/ Nou 48
17600 Figueres
Tel. 972503088 (ext.421 i 423)
correu electr貌nic

Horari Servei Habitatge:
De dilluns a dijous de 9h a 14h.

ATENCI脫 SERVEI CEL.LULES I REHABILITACI脫:
Previa cita a:
Tel. 972503088 (ext. 157)
correu electr貌nic

Aquesta web utilitza cookies t猫cniques i anal铆tiques (pr貌pies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o b茅 rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a m茅s informaci贸 pot consultar la Pol铆tica de Cookies.