caenfrdees
ALBANYA.png

Carta de Serveis

La memòria descriptiva realitza una anàlisi de la comarca de l´Alt Empordà a través de les diferents fonts d´informació de la que es disposen; administració, estudis, web, processos de participació, entrevistes, treball de camp, etc. i així arribar a tenir una perspectiva socioeconòmica i ambiental global.

Concretament en aquest apartat de l´estudi s´analitza un ampli ventall d´aspectes ambientals (recursos naturals, aigua, riscos, etc.) però també els aspectes que intervenen en l´ordenació del territori com són aspectes socials (planejament, habitatge, població, etc.) i econòmics (sector primari, pesca, etc.) que han d´aportar una visió del conjunt i de les interrelacions que es produeixen entre tots ell. Alhora fent especial èmfasi als aspectes que el Consell Comarcal en té àrea i competències, i així aconseguir uns resultats el màxim d´ajustats possibles a la realitat.

Per a l’elaboració del document ha estat molt necessària la participació del conjunt de la població, dels tècnics del consell comarcal, responsables d´àrees, alcaldes dels ajuntaments i tots aquelles entitats o agents que tenen actuació dins la comarca. Amb aquesta col·laboració s’ha pretès aconseguir un document el màxim de consensuat.

 
 
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
situacion5.jpg
Lloc de prestació

c/ Sant Llatzer. 21
17600 Figueres
Tel. 972503088 ext 402
correu electrònic

Horari d'atenció
De 9h a 14h.

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús.