AVINYONET.png

Carta de Serveis

La memòria descriptiva realitza una anàlisi de la comarca de l´Alt Empordà a través de les diferents fonts d´informació de la que es disposen; administració, estudis, web, processos de participació, entrevistes, treball de camp, etc. i així arribar a tenir una perspectiva socioeconòmica i ambiental global.

Concretament en aquest apartat de l´estudi s´analitza un ampli ventall d´aspectes ambientals (recursos naturals, aigua, riscos, etc.) però també els aspectes que intervenen en l´ordenació del territori com són aspectes socials (planejament, habitatge, població, etc.) i econòmics (sector primari, pesca, etc.) que han d´aportar una visió del conjunt i de les interrelacions que es produeixen entre tots ell. Alhora fent especial èmfasi als aspectes que el Consell Comarcal en té àrea i competències, i així aconseguir uns resultats el màxim d´ajustats possibles a la realitat.

Per a l’elaboració del document ha estat molt necessària la participació del conjunt de la població, dels tècnics del consell comarcal, responsables d´àrees, alcaldes dels ajuntaments i tots aquelles entitats o agents que tenen actuació dins la comarca. Amb aquesta col·laboració s’ha pretès aconseguir un document el màxim de consensuat.

 
 
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

R脿tio: 3 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
situacion5.jpg
Lloc de prestaci贸

c/ Sant Llatzer. 21
17600 Figueres
Tel. 972503088 ext 402
correu electr貌nic

Horari d'atenci贸
De 9h a 14h.

Aquesta web utilitza cookies t猫cniques i anal铆tiques (pr貌pies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o b茅 rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a m茅s informaci贸 pot consultar la Pol铆tica de Cookies.