caenfrdees
ALBANYA.png

Carta de Serveis

 
“El projecte AODL comarcal de comerç és un pla per consolidar el comerç de proximitat a Castelló d’Empúries, Figueres, la Jonquera, Llançà i Roses amb la contractació d’un agent d’ocupació i desenvolupament local (AODL), i amb la posterior incorporació de l’Escala. La iniciativa s’inscriu en les pautes descrites al Projecte de desenvolupament comercial de la comarca que es va aprovar el 2018.
 
Els sis municipis més turístics de la zona s’han implicat i col·laboraran en el projecte que consistirà en impulsar una sèrie de mesures per consolidar els comerços de proximitat com a referents de compra per a la població resident.
Amb la creació d’una Taula Comarcal de Comerç, amb presència tècnica, política i de les associacions de comerciants, s’articulen tres Grups de Treball: Formació, Promoció i Urbanisme.
 
Algunes de les accions concretes: revisió i ampliació de l’oferta formativa del sector comerç, acondiciament d’espais urbans per tal de fer-los més atractius; creació d’una Taula Comarcal de Comerç, en la qual hi participaran representants polítics, associacions de botiguers i de consumidors i que podran debatre sobre possibles problemes i solucions; creació de campanyes de sensibilització cap al comerç local.
 
 
 
 
 
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Lloc de prestació

c/ Clerch i Nicolau, 2E
17600 Figueres
Tel. 972514470 /
972503088 (ext. 303)

correu electrònic

Horari d'atenció
De 9h a 14h.

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús.
Més informació AMAGA EL MISSATGE