GARRIGUELLA.png

Carta de Serveis

Els sis municipis m茅s tur铆stics de la zona s鈥檋an implicat i col路laboraran en el projecte que consistir脿 en impulsar una s猫rie de mesures per consolidar els comer莽os de proximitat com a referents de compra per a la poblaci贸 resident. Amb la creaci贸 d鈥檜na Taula Comarcal de Comer莽, amb pres猫ncia t猫cnica, pol铆tica i de les associacions de comerciants, s鈥檃rticulen tres Grups de Treball: Formaci贸, Promoci贸 i Urbanisme.
 
Algunes de les accions concretes s贸n la revisi贸 i ampliaci贸 de l鈥檕ferta formativa del sector comer莽, l'acondiciament d鈥檈spais urbans per tal de fer-los m茅s atractius o la creaci贸 de campanyes de sensibilitzaci贸 cap al comer莽 local.

 

Trobareu la informaci贸 de les accions concretes a:

 

 Newsletter_Boto.png

 


 1.logos_2020.png
 
Aquesta acci贸 est脿 subvencionada pel Servei d鈥橭cupaci贸 de Catalunya i el Fons Social Europeu en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.
 

Ajuntaments_Consell.jpg

 
 
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

R脿tio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
M茅s informaci贸 a:

c/ Clerch i Nicolau, 2E
17600 Figueres
Tel. 972514470 /
972503088 (ext. 303)

correu electr貌nic

Horari d'atenci贸
De 9h a 14h.

Aquesta web utilitza cookies t猫cniques i anal铆tiques (pr貌pies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o b茅 rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a m茅s informaci贸 pot consultar la Pol铆tica de Cookies.