FORTIA.png

Carta de Serveis

Els sis municipis més turístics de la zona s’han implicat i col·laboraran en el projecte que consistirà en impulsar una sèrie de mesures per consolidar els comerços de proximitat com a referents de compra per a la població resident. Amb la creació d’una Taula Comarcal de Comerç, amb presència tècnica, política i de les associacions de comerciants, s’articulen tres Grups de Treball: Formació, Promoció i Urbanisme.
 
Algunes de les accions concretes són la revisió i ampliació de l’oferta formativa del sector comerç, l'acondiciament d’espais urbans per tal de fer-los més atractius o la creació de campanyes de sensibilització cap al comerç local.

 

Trobareu la informació de les accions concretes a:

 

 Newsletter_Boto.png

 


 1.logos_2020.png
 
Aquesta acció està subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.
 

Ajuntaments_Consell.jpg

 
 
Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Més informació a:

c/ Clerch i Nicolau, 2E
17600 Figueres
Tel. 972514470 /
972503088 (ext. 303)

correu electrònic

Horari d'atenció
De 9h a 14h.

Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.