Carta de Serveis

Aparadors-Figueres-2560x613px.png

l'Empordà als aparadors

Campanya de dinamització comercial per valoritzar els establiments de comerços i serveis, les empreses productores i el patrimoni de la comarca.

Compra al comerç local, fes una foto davant de l'aparador i guanya un lot de productes de l'Empordà!


Xarxes socials

@emporda.aparadors | #empordaaparadors | #josocemporda

Instagram: https://www.instagram.com/emporda.aparadors/

Facebook: https://www.facebook.com/emporda.aparadors/

Llibret de la campanya

Descarrega'l aquí

Mapa de participants:

Consulta'l aquí

Vídeo

Descarrega'l aquí

Premsa

Nota de Premsa Inicial

Nota de Premsa Final

Vídeo per a premsa (net de cairons)

Recull de premsa

 

Què és?

L'Empordà als aparadors és una campanya de dinamització comercial per donar suport als establiments de comerços i serveis i a les empreses productores de la comarca en un context de crisi com el que ha provocat l'alerta sanitària de la COVID-19. Consisteix en crear una experiència de compra basada en els aparadors singulars dels establiments comercials a peu de carrer, que exhibeixen un producte elaborat a l'Empordà acompanyat d'una fotografia patrimonial relacionada.

A l'Empordà als aparadors una setantena de comerços de sis municipis de la comarca exposen fins el 20 de desembre productes agroalimentaris o artesanals procedents d'una trentena d'elaboradors de l'Empordà. A més, els comerços també exposen a l'aparador un vinil que mostra una imatge d'un reconegut espai patrimonial de la comarca.

 

Quan?

L'Empordà als aparadors es duu a terme del 20 de novembre al 20 de desembre de 2020.

 

Com funciona l'Empordà als aparadors?

Els productors i establiments participants fan un intercanvi:

  • Els establiments tenen aparadors singulars a partir de l'exhibició del producte elaborat a l’Empordà i d'una imatge patrimonial relacionada, i incentiven la compra als seus establiments gràcies al sorteig.
  • Les empreses productores tenen nous punts de visibilitat per als seus productes.

Aquesta iniciativa d’aposta pel territori «fa que passin coses» als carrers, serveix de plataforma per conèixer els establiments comercials i productors participants i promociona tant productes alimentaris, per exemple procedents de la Marca de Garantia Producte de l’Empordà, la DO del Vi o la DOP de l’Oli, com altres tipus de productes d’artesans locals.

 

Com participar al sorteig?

1. Fes una foto de l’aparador on es vegi el vinil i l’espai patrimonial que hi apareix.

2. Penja-la a Instagram dient quin és aquest espai patrimonial i a quin municipi es troba.

3. Afegeix els hashtags #empordaaparadors i #josocemporda i etiqueta el compte @emporda.aparadors a Instagram o Facebook.

Entre els que encertin la resposta sortejarem sis lots de productes de l'Empordà cedits pels botiguers i elaboradors participants. Per poder rebre el premi caldrà mostrar un tiquet de compra de qualsevol dels comerços o productors participants, o bé una butlleta que entreguen els negocis participants.

 

Quins establiments i productors hi participen?

Establiments de comerç o de serveis (retail) amb aparador a peu de carrer situats a l'Alt Empordà (exceptuant sector restauració).

Empreses productores i/o artesanes, agroalimentàries o no, que fabriquen o elaboren a l'Alt Empordà i al Baix Empordà.

 

Per a què?

1.Crear una vivència de compra que atregui compradors a partir dels aparadors i que tingui presència online per ser factible en cas de restriccions de mobilitat.

2.Posar en valor el comerç local i de proximitat a partir de la creació de sinergies entre el comerç, producte i patrimoni, elements identitaris i diferenciadors del territori.

3.Fomentar la col·laboració i cohesió entre els diferents municipis empordanesos.

 

Qui ho coordina?

El Consell Comarcal coorganitza la iniciativa amb els ajuntaments de Castelló d’Empúries, L’Escala, Figueres, La Jonquera, Llançà i Roses i 9 associacions de la comarca: Associació de Comerciants i Empresaris de Castelló d’Empúries, Unió de Botiguers i Empresaris de l’Escala, Comerç Figueres Associació, Associació de Comerç Jonquera-Centre, Associació de Comerciants de la Zona Nord de la Jonquera, Associació de Comerciants Els Límits-El Portús, Associació de Comerciants de Llançà, Associació d’Empresaris Roses-Cap de Creus i l’Associació Empordà Turisme.

Aquest treball conjunt s’està coordinant des de la Taula Comarcal de Comerç, a la qual hi participen tècnics, regidors de les administracions participants de la comarca i representants d’associacions del comerç de l’Alt Empordà.

 Adaptacio-Llibret-1_page-0002.jpg Adaptacio-Llibret-1_page-0003.jpg

   

1.3_logos_2018.PNG

Aquesta acció està subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

1.Ajuntaments_Consell.jpg

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (Adaptacio-Llibret.pdf)Llibret de la campanya[Descripció del sorteig i de les empreses participants]1497 kB
Descarregar aquest arxiu (NdP.Final.pdf)Nota de premsa final[ ]293 kB
Descarregar aquest arxiu (NdP.Inici.pdf)Nota de premsa inicial[ ]613 kB
Descarregar aquest arxiu (RECULL DE PREMSA EMPORDA ALS APARADORS. FINS AL 15 DESEMBRE.pdf)Recull de premsa[Recopilació de l'impacte mediàtic de la campanya]5344 kB

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús.