NAVATA.png

Carta de Serveis

 POL脥GONS I ESPAIS INDUSTRIALS DE L'ALT EMPORD脌

 
 Icona tinc  Icona necessito

 

 

Des del Consell Comarcal de l鈥橝lt Empord脿 (CCAE) i en col路laboraci贸 amb les entitats participants al Pla de Reactivaci贸 Socioecon貌mica de l鈥橝lt Empord脿, participem en diversos projectes que tenen per objectiu la millora de la competitivitat de les empreses ubicades als pol铆gons industrials de la comarca, a m茅s de l鈥檃tracci贸 de nova inversi贸. Un dels mitjans per arribar a aquesta fita 茅s la gesti贸 d鈥檜na base de dades del s貌l i el sostre disponible que hi ha als pol铆gons industrials, de cara a oferir una informaci贸 detallada a potencials inversors.

La base de dades es gestiona de la seg眉ent manera:

  • Les persones propiet脿ries dels solars o naus industrials faciliten les dades dels seus espais i immobles al CCAE omplint el formulari adjunt a la pestanya Tinc una nau o un solar industrial, i enviant-lo a l鈥檃dre莽a Aquesta adre莽a de correu-e est脿 protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..
  • Les dades facilitades per les persones propiet脿ries s鈥檃fegiran a la base de dades d鈥檈spais i immobles.
  • A trav茅s d鈥檜na entitat participant al Pla de Reactivaci贸 Socioecon貌mica de l鈥橝lt Empord脿, o b茅 directament d鈥檜n possible inversor, arriba una demanda d鈥檈spai o nau industrial. Des del Consell Comarcal de l鈥橝lt Empord脿 es cerca, a la base de dades, els espais o immobles que s鈥檃deq眉in a la demanda del potencial inversor, i li facilita una fitxa de cada parcel路la o nau amb les dades de contacte.
  • El possible inversor es posa en contacte amb el propietari. Qualsevol acord o contracte romandr脿 entre aquestes parts sense cap tipus de participaci贸 ni vinculaci贸 amb en Consell Comarcal de l'Alt Empord脿.

Aspectes a tenir en compte:

  • Nom茅s es facilitar脿 informaci贸 d'aquells espais que ens hagin autoritzat.
  • Ni el Consell Comarcal ni les entitats participants al Pla de Reactivaci贸 Socioecon貌mica de l鈥橝lt Empord脿 participen en la intermediaci贸 comercial dels immobles o parcel路les.
  • El Consell Comarcal de l鈥橝lt Empord脿 facilitar脿 al possible inversor el contacte de la propietat o d鈥檜na persona autoritzada.

 

 

PLANS DE REACTIVACI脫 SOCIOECON脪MICA COVID-19

 

Aquesta acci贸 est脿 subvencionada pel Servei P煤blic d鈥橭cupaci贸 de Catalunya, finan莽at pel Servicio P煤blico de Empleo Estatal i cofinan莽at en un 50% pel Fons Social Europeu.

 

Tamb茅 compta amb la participaci贸 de:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

R脿tio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Lloc de prestaci贸

c/ Nou 48
17600 Figueres
Tel. 972503088 ext:158
correu electr貌nic

Horari d'atenci贸:
De 9h a 14h.

Aquesta web utilitza cookies t猫cniques i anal铆tiques (pr貌pies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o b茅 rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a m茅s informaci贸 pot consultar la Pol铆tica de Cookies.