MOLLET.png

Carta de Serveis

 POLÍGONS I ESPAIS INDUSTRIALS DE L'ALT EMPORDÀ

 
 

Icona tincIcona necessito

 

Des del Consell Comarcal de l’Alt Empordà (CCAE) i en col·laboració amb les entitats participants en el Programa d'AODL de la comarca de l’Alt Empordà, participem en diversos projectes que tenen per objectiu la millora de la competitivitat de les empreses ubicades als polígons industrials de la comarca, a més de l’atracció de nova inversió. Un dels mitjans per arribar a aquesta fita és la gestió d’una base de dades del sòl i el sostre disponible que hi ha als polígons industrials, de cara a oferir una informació detallada a potencials inversors.

La base de dades es gestiona de la següent manera:

  • Les persones propietàries dels solars o naus industrials faciliten les dades dels seus espais i immobles al CCAE omplint el formulari adjunt a la pestanya Tinc una nau o un solar industrial, i enviant-lo a l’adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..
  • Les dades facilitades per les persones propietàries s’afegiran a la base de dades d’espais i immobles.
  • A través d’una entitat participant al Pla de Reactivació Socioeconòmica de l’Alt Empordà, o bé directament d’un possible inversor, arriba una demanda d’espai o nau industrial. Des del Consell Comarcal de l’Alt Empordà es cerca, a la base de dades, els espais o immobles que s’adeqüin a la demanda del potencial inversor, i li facilita una fitxa de cada parcel·la o nau amb les dades de contacte.
  • El possible inversor es posa en contacte amb el propietari. Qualsevol acord o contracte romandrà entre aquestes parts sense cap tipus de participació ni vinculació amb en Consell Comarcal de l'Alt Empordà.

Aspectes a tenir en compte:

  • Només es facilitarà informació d'aquells espais que ens hagin autoritzat.
  • Ni el Consell Comarcal ni les entitats participants al Pla de Reactivació Socioeconòmica de l’Alt Empordà participen en la intermediació comercial dels immobles o parcel·les.
  • El Consell Comarcal de l’Alt Empordà facilitarà al possible inversor el contacte de la propietat o d’una persona autoritzada.

 logos_SOC_Generalitat_SEPE.png

 Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

 

logosAODL.png

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Lloc de prestació

c/ Nou 48
17600 Figueres
Tel. 972503088 ext:158
correu electrònic

Horari d'atenció:
De 9h a 14h.

Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.