caenfrdees
CISTELLA.png

Carta de Serveis

Des del Consell Comarcal de l’Alt Empordà (CCAE) i en col·laboració amb els Ajuntaments de Vilamalla, Figueres, La Jonquera i Castelló d’Empúries hem iniciat un projecte per a la millora de la competitivitat de les empreses ubicades en els polígons industrials de la comarca i fer-los més atractius pels futurs inversors. Un dels objectius d'aquest projecte és crear una base de dades del sòl i el sostre disponible que hi ha als polígons industrials per a futurs inversors.

Funcionament de la base de dades:
1- Els propietaris dels solars i/o naus industrials faciliten les dades dels seus espais i immobles al CCAE omplint aquest formulari i enviant-lo a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
2- A partir de les dades facilitades pels propietaris el CCAE crearà una base de dades d'espais i immobles.
3- A través d'Investin o directament del possible inversor arriba una demanda d'espai industrial. La tècnica del CCAE cerca a la base de dades privada els espais o immobles que s'adeqüin a les necessitats del possible inversor i li facilita un fitxa de cada parcel·la o nau amb les dades de contacte.
4- El possible inversor es posa en contacte amb el propietari. Qualsevol acord o contracte romandrà entre aquestes parts sense cap tipus de participació ni vinculació amb en Consell Comarcal de l'Alt Empordà.

 

Aspectes a tenir en compte!!!!!!!

- Aquesta base de dades NO estarà publicada.
- Només es facilitarà informació d'aquells espais que ens hagin autoritzat.
- Ni el CCAE ni els ajuntaments de Vilamalla, Figueres, La Jonquera i Castelló d'Empúries participen en la intermediació comercial dels immobles o parcel·les.
- El CCAE facilitarà al possible inversor el contacte del propietari o una persona autoritzada.

 

 

 logo gen soc i mini

 

 

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (carta i formulari.pdf)carta i formulari.pdf[Formulari per a inscriure el seu immoble a la base de dades]273 kB

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús.