GARRIGAS.png

Carta de Serveis

premis_emprenedors_comp.png

 

Servei

Premis Emprenedors que premien i reconeixen l'esperit emprenedor dels emprenedors i emprenedores, empresaris i empres脿ries i a joves d'instituts de la comarca.

Est脿 organitzat pel Consell Comarcal de l'Alt Empord脿, l'Ajuntament de Figueres, l'Ajuntament de Roses, l'Ajuntament de Castell贸 d'Emp煤ries i el Setmanari de l'Alt Empord脿.

Categories i perfil dels candidats i candidates
  • Premi Emprenedor@: Es premiar脿 als emprenedors/es amb el projecte d'empresa m茅s viable, innovador i amb major potencial de creixement.
  • Premi a la Responsabilitat Social Corporativa i Sostenibilitat. Es premiar脿 a l'empresa empordanesa amb la iniciativa m茅s destacada de bones pr脿ctiques en responsabilitat social corporativa i sostenibilitat.
  • Premi Jove Empresari. Es premiar脿 a l'empresari/a empordan猫s/a menor de 42 anys que hagi tingut una traject貌ria empresarial destacada.
  • Premi a la Innovaci贸. Es premiar脿 a l'empresari/a empordan猫s/a que hagi destacat per a la seva capacitat d'innovar en producte, servei o processos. 
  • Premi a la Millor Idea de Negoci. Es premiaran les idees de negoci m茅s creatives dels estudiants dels Instituts de la comarca (ESP, Cicles Formatius i Batxillerat).
  • Premi a la Innovaci贸 Tur铆stica: Es premiar脿 a l'empresari/a empordan猫s/a que hagi destacat per la seva capacitat d'innovar en producte, servei o processos en l'脿mbit del turisme. 
Per l'edici贸 dels Premis Emprenedors 2023:

PremisEmprenedors.jpeg

 

Informaci贸

Oficina de promoci贸 econ貌mica del Consell Comarcal de l'Alt Empord脿. 972 51 44 70 o a Aquesta adre莽a de correu-e est脿 protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

         Registre electr貌nic: altemporda.cat/tramits

Oficina de promoci贸 econ貌mica de l'Ajuntament de Figueres. 972 67 42 61 o a Aquesta adre莽a de correu-e est脿 protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

         Registre electr貌nic: figueres.org/tramits

         Oficina de promoci贸 econ貌mica de l'Ajuntament de Roses. 972 15 25 21 o a Aquesta adre莽a de correu-e est脿 protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

         Registre electr貌nic: roses.cat/tramits

         Oficina de promoci贸 econo貌mica de l'Ajuntament de Castell贸 d'Emp煤ries. 972 45 00 88 o a Aquesta adre莽a de correu-e est脿 protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

         Registre electr貌nic: castellodempuries/tramits

 

Enlla莽 web

M茅s informaci贸 www.premisemprenedorsaltemporda.com

Entitats participants i finan莽ament

Aquest servei es d贸na en el marc de la col路laboraci贸 de les entitats coorganitzadores.

logos__premis.jpg

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (INSTANCIA_Premis_Emprenedors.pdf)Inst脿ncia Espec铆fica[ ]181 kB

R脿tio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Lloc de prestaci贸

c/ Clerch i Nicolau, 2E
17600 Figueres
Tel. 972514470
Fax.972505681
correu electr貌nic

Horari d'atenci贸
De 9h a 14h.


Aquesta web utilitza cookies t猫cniques i anal铆tiques (pr貌pies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o b茅 rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a m茅s informaci贸 pot consultar la Pol铆tica de Cookies.