CAPMANY.png

Carta de Serveis

 

 

 

 

 

Servei

Premis Emprenedors que premien i reconeixen l'esperit emprenedor dels emprenedors i emprenedores, empresaris i empresàries i a joves d'instituts de la comarca.

Està organitzat pel Consell Comarcal de l'Alt Empordà, l'Ajuntament de Figueres, l'Associació Joves Empresaris, el Setmanari Empordà i el Fòrum Imagina.

Categories i perfil dels candidats i candidates
  • Premi Emprenedor@: Projecte d'empresa més viable, innovador i amb major potencial de creixement. Perfil dels candidats i candidates: emprenedors i emprenedores que hagin creat la seva empresa des del o que es crei abans del 31 de desembre del 2014.
  • Premi Idea Empresarial. IES: Idees de negoci més creatives dels estudiants dels IES de la comarca. Perfil dels candidats: estudiants de Cicles Formatius o de Batxillerat de la comarca.
  • Premi Jove Empresari. Reconeixement a l'empresari o empresària empordanès menor de 42 anys que hagi tingut una trajectòria empresarial més destacada. Les candidatures són proposades per les entitats coorganitzadores.
  • Premi a la línia de negoci innovadora. Empresari o empresària que hagi estat capaç d'obrir la línia de negoci més innovadora en els darrers tres anys.
 
Per l'edició dels Premis Emprenedors 2016:

Pendent de convocatòria.

 

Informació

Oficina de promoció econòmica del Consell Comarcal de l'Alt Empordà. 972 51 44 70 o a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Oficina de promoció econòmica de l'Ajuntament de Figueres. 972 10 48 44 o a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Enllaç web

Més informació www.premisemprenedorsaltemporda.com

Entitats participants i finançament

Aquest servei es dóna en el marc de la col·laboració de les entitats coorganitzadores.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Lloc de prestació

c/ Clerch i Nicolau, 2E
17600 Figueres
Tel. 972514470
Fax.972505681
correu electrònic

Horari d'atenció
De 9h a 14h.


Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.