caenfrdees
CISTELLA.png

Carta de Serveis

 

 

 

 

 

Servei

Premis Emprenedors que premien i reconeixen l'esperit emprenedor dels emprenedors i emprenedores, empresaris i empresàries i a joves d'instituts de la comarca.

Està organitzat pel Consell Comarcal de l'Alt Empordà, l'Ajuntament de Figueres, l'Associació Joves Empresaris, el Setmanari Empordà i el Fòrum Imagina.

Categories i perfil dels candidats i candidates
  • Premi Emprenedor@: Projecte d'empresa més viable, innovador i amb major potencial de creixement. Perfil dels candidats i candidates: emprenedors i emprenedores que hagin creat la seva empresa des del o que es crei abans del 31 de desembre del 2014.
  • Premi Idea Empresarial. IES: Idees de negoci més creatives dels estudiants dels IES de la comarca. Perfil dels candidats: estudiants de Cicles Formatius o de Batxillerat de la comarca.
  • Premi Jove Empresari. Reconeixement a l'empresari o empresària empordanès menor de 42 anys que hagi tingut una trajectòria empresarial més destacada. Les candidatures són proposades per les entitats coorganitzadores.
  • Premi a la línia de negoci innovadora. Empresari o empresària que hagi estat capaç d'obrir la línia de negoci més innovadora en els darrers tres anys.
 
Per l'edició dels Premis Emprenedors 2016:

Pendent de convocatòria.

 

Informació

Oficina de promoció econòmica del Consell Comarcal de l'Alt Empordà. 972 51 44 70 o a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Oficina de promoció econòmica de l'Ajuntament de Figueres. 972 10 48 44 o a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Enllaç web

Més informació www.premisemprenedorsaltemporda.com

Entitats participants i finançament

Aquest servei es dóna en el marc de la col·laboració de les entitats coorganitzadores.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 
Lloc de prestació

c/ Clerch i Nicolau, 2E
17600 Figueres
Tel. 972514470
Fax.972505681
correu electrònic

Horari d'atenció
De 9h a 14h.


Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús.