ORDIS.png

Carta de Serveis

premis_emprenedors_comp.png

 

Servei

Premis Emprenedors que premien i reconeixen l'esperit emprenedor dels emprenedors i emprenedores, empresaris i empresàries i a joves d'instituts de la comarca.

Està organitzat pel Consell Comarcal de l'Alt Empordà, l'Ajuntament de Figueres, l'Ajuntament de Roses, l'Ajuntament de Castelló d'Empúries i el Setmanari de l'Alt Empordà.

Categories i perfil dels candidats i candidates
  • Premi Emprenedor@: Es premiarà als emprenedors/es amb el projecte d'empresa més viable, innovador i amb major potencial de creixement.
  • Premi a la Responsabilitat Social Corporativa i Sostenibilitat. Es premiarà a l'empresa empordanesa amb la iniciativa més destacada de bones pràctiques en responsabilitat social corporativa i sostenibilitat.
  • Premi Jove Empresari. Es premiarà a l'empresari/a empordanès/a menor de 42 anys que hagi tingut una trajectòria empresarial destacada.
  • Premi a la Innovació. Es premiarà a l'empresari/a empordanès/a que hagi destacat per a la seva capacitat d'innovar en producte, servei o processos. 
  • Premi a la Millor Idea de Negoci. Es premiaran les idees de negoci més creatives dels estudiants dels Instituts de la comarca (ESP, Cicles Formatius i Batxillerat).
  • Premi a la Innovació Turística: Es premiarà a l'empresari/a empordanès/a que hagi destacat per la seva capacitat d'innovar en producte, servei o processos en l'àmbit del turisme. 
Per l'edició dels Premis Emprenedors 2024: 

web_premis.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Informació

Oficina de promoció econòmica del Consell Comarcal de l'Alt Empordà. 972 51 44 70 o a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

         Registre electrònic: altemporda.cat/tramits

Oficina de promoció econòmica de l'Ajuntament de Figueres. 972 67 42 61 o a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

         Registre electrònic: figueres.org/tramits

         Oficina de promoció econòmica de l'Ajuntament de Roses. 972 15 25 21 o a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

         Registre electrònic: roses.cat/tramits

         Oficina de promoció econoòmica de l'Ajuntament de Castelló d'Empúries. 972 45 00 88 o a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

         Registre electrònic: castellodempuries/tramits

 

Enllaç web

Més informació www.premisemprenedorsaltemporda.com

Entitats participants i finançament

Aquest servei es dóna en el marc de la col·laboració de les entitats coorganitzadores.

logos__premis.jpg

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (INSTANCIA_Premis_Emprenedors.pdf)Instància Específica[ ]181 kB

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 
Lloc de prestació

c/ Clerch i Nicolau, 2E
17600 Figueres
Tel. 972514470
Fax.972505681
correu electrònic

Horari d'atenció
De 9h a 14h.


Aquesta web utilitza cookies tècniques i analítiques (pròpies i de tercers) per a prestar el servei. Pot acceptar-les o bé rebutjar-les clicant als botons corresponents. Per a més informació pot consultar la Política de Cookies.